Mehmet Ali Erbil Ve Kızı Yasmin Yüzleşti! Erbil Ailesinde Son Durum!

Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil babasının özel hayatına dair konuşarak büyük açıklama yaptı! "Bana babalık yaptığını düşünmüyorum, yaram var ve asla kapanmayacak"! Asiye Acar, Mehmet Ali Erbil ve kızı Yasmin Erbil’i telefonda buluşturarak konuşturdu!

​​​​​​

Genç kadınlarla yaşadığı aşklar ve yaptığı açıklamalarla derginin gündemine oturan Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, şunları söyledi: "Ali Sadi, babamın yeni sevgilisinden çocuğu olsa kendini balkondan atacağını söyledi. " 

Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil, daha önce şöyle demişti: "Onun babam olduğuna inanmıyorum, yaram var ve asla iyileşmeyecek." Babasının kendisinden genç kadınlarla ilişki kurmasından rahatsız olduğunu itiraf etti.

"AİLEDE BÖYLE ŞEYLER OLUR"


Mehmet Ali Erbil, kızıyla ilgili şunları söyledi: "Elbette kendinden küçük biriyle birlikte olmak onu incitebilir ama onun da bana saygı duyması gerekiyor." Söz konusu Erbil'in kızının sert ifadelerine: "Kırıldım, çok ciddi bir hastalık geçirdim, en azından yaşadıklarıma saygı duyulmalı." Babasını bundan sonra kaç yaz görecek? Bu yüzden kırılmıştım. "Henüz konuşmadık, bu tür şeyler ailede kalır." 

MEHMET ALİ ERBİL KIZIYLA KARŞI KARŞIYA GELDİ!

Kanal D gazetesi müdürü Asiye Acar, Mehmet Ali Erbil ve kızı Yasmin Erbil'i telefonla buluşturdu. Yasmin Erbil telefonda: "Tabii ki sizi kırdıysam özür dilerim, hepsi bu." "Aslında onun bildiği şeylere açıktım." 

Mehmet Ali Erbil üzülerek şunları söyledi: "Onunla ne paylaştık? Mesela sevgilisi Dominika'da bir yarışmaya katıldı. Yasmin'i aradı, burada birlikte ağladık."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Dünya'dan onay aldı: İşte Türkiye’nin en iyi hamur lezzeti!
Özel'den Tokat'taki patlama ile ilgili açıklama
Özgür Özel'den Tokat'taki patlamaya ilişkin açıklama geldi!
Ünlü peynir markasında bakteri tespiti, tüketicileri alarma geçirdi! Ürünler raflardan toplanıyor!
Michael Schumacher'in Tedavi Masrafları İçin Satışlar: Formula 1 Efsanesinin Zorlu Mücadelesi