Mehmet Ali Erbil'e kabus gibi haber geldi! Öz kızı açıkladı, hayranları bile gözyaşı döktü! "Ah be M

Mehmet Ali Erbil ile bağdaşan Çarkıfelek uzun yıllar boyunca Mehmet Ali Erbil tarafından sunulmuştu. Hastalığından sonra sunucularda belli başlı değişiklikler yapılmıştı fakat Mehmet Ali Erbil dönemindeki gibi reytingleri iyi sonuç vermemişti.

Kısa bir süre önce Bebek'te görüntülenen Yasmin Erbil, "Tanıyamadınız dimi? Maske hayat kurtarıyor" sözleriyle muhabirlerin yüzlerini gülümsetti. Çarkıfelek, babası Mehmet Ali Erbil ve hayatı hakkında açıklamalar yapan güzel oyuncu, dikkatleri üzerine çekti. Çarkıfelek hakkında açıklamaları ise sosyal medyada çığ gibi büyüdü.

Çarkıfelek'in sunucusu hakkında çok özel bir yorum yapan Yasmin Erbil, o sözleriyle şok etkisi yarattı. Mecazen demesine rağmen birçok hayranı yapımcılara mesaj atarak; dileklerini yerine getirdiler. Peki, Yasmin Erbil Çarkıfelek için ne dedi?

Babasının sağlık durumu hakkında muhabirlerden gelen sorulara ise "Babam artık çok daha iyi. Arkadaşlarıyla falanda görüşüyor. En son tatile Antalya'ya gitti, hatta havuza girdi. Maşallahı var yani çok şükür" yanıtını veren Yasmin Erbil, derin bir nefes aldırdı. Peki, Çarkıfelek'in yeni sunucusu kim oldu?

Yasmin Erbil'den ters köşe

Bebekte görüntülenen Yasmin Erbil, "Çarkıfelek'i ben yapacağım dermişim, alakası yok, babam iyi olsun 'Çarkıfelek'i yapsın" sözlerini dile getirdi. Sosyal medyada ise birçok kişi Yasmin Erbil'in babasının sağlığı yerine gelene kadar Çarkıfelek sunması için yorumlarda bulunmaya başladı.

 

Konu hakkında "Babası el vermiş olur! Ben kesinlikle izlerim bir kere kadın çok güzel, izlemesek ayıp", "Yasmin Erbil 'Çarkıfelek'i ben sunacağım' demiş. Keşke gerçek olsa", "Yapımcılara mesaj atmaya başlıyoruz" yorumları ise arka arkaya geldi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Arka Sokaklar'a geri dönmüştü: Şevket Çoruh'un Serenay Sarıkaya göndermesi olay oldu
Olgun Şimşek talihsiz kazayı ucuz atlattı
Onur Seyit Yaran'ın Ablasından Şok İddia: Psikolojik Taciz!
Sahneden Kazandığını Cebine Koydu: Ünlü Müzisyen 1 Milyar 300 Bin TL'lik Zenginlik Rekoru Kırdı!
Hadise 21 Yıl Sonra Sing Again'de Gözyaşlarına Hakim Olamadı