Mehmet Ali Erbil'in kızı yaptığı açıklamayla gündem oldu

Sosyal medyanın en gözde isimlerinden birisi olan Yasmin Erbil yaptığı paylaşımlar ve dile getirdiği sözlerle beraber tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in kızı kayak tatilinin ardından sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Giyim tarzı ve konuşmalarıyla magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Yasmin Erbil dikkat çeken güzelliğiyle beraber takipçileri üzerinde hayranlık etkisi bırakmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün kayak tatiline giden Yasmin Erbil’in paylaşımları sevenlerinden tam not almıştı. Fakat sağlık durumu hakkında ünlü isimden yeni bir açıklama geldi. Binlerce kişi Yasmin Erbil’in iyi olmasını temenni etti.

Instagram hesabında sık sık paylaşım yapan Yasmin Erbil geride bıraktığımız akşam çok hasta olduğuna dair bir paylaşımda bulundu. Ünlü ismin paylaşımının ardından takipçilerinden yanıt gecikmedi. Bu açıklamanın ardından kayak tatilinde olan Yasmin Erbil akıllara Uludağ tatilinde koronavirüse yakalanan Demet Akalın’ı getirdi. Sağlık durumu hakkında yaptığı açıklama ise her şeyin ortaya çıkmasına vesile oldu.

Yasmin Erbil’in sağlık durumu nasıl?

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in kızı olan Yasmin Erbil, geride bıraktığımız gün sosyal medya hesabında yeni bir açıklama yaptı. Yaptığı açıklamasında çok hasta olduğunu söyleyen Erbil’e takipçilerinden yanıt gecikmedi. Hatta bir takipçisinin kendisine attığı mesajı paylaşan ünlü isim resmen isyan etti. Takipçisinin, “İnşallah korona olmamışsındır!” sözü üzerine Yasmin Erbil, “Hayır, üşüttüm. Hemen en kötüye çalışıyor aklınız ya…” ifadelerine yer verdi.

Yasmin Erbil’in hastalanması üzerine takipçileri Koronavirüs olabileceği ihtimaline karşı ünlü isme ardı arkası kesilmeyen mesaj yağdırdı. Konu hakkında açıklama yapma gereği hisseden Erbil ise sadece üşüttüğünü ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Elektrikli araçların şarj sorunu tarih oluyor! Batarya değişimi kolaylaşıyor
Büyük Çinli otomobil üreticisi Türkiye pazarına geri dönmeye hazırlanıyor!
Türkiye'de en çok satılan lüks otomobil markaları belli oldu
Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi