Mehmet Demirkol'dan Ünsal Aysal iddiası

NTV Spor'da yayınlanan 'Spor Servisi' programında gündemi değerlendiren Mehmet Demirkol , Çin Ligi'ne transfer olan Burak Yılmaz 'ın bonservis bedeli ile ilgili tartışma hakkında, "Nasıl oluyor ben de anlamadım. '8 milyon Euro' diye...

NTV Spor'da yayınlanan 'Spor Servisi' programında gündemi değerlendiren Mehmet Demirkol , Çin Ligi'ne transfer olan Burak Yılmaz 'ın bonservis bedeli ile ilgili tartışma hakkında, "Nasıl oluyor ben de anlamadım. '8 milyon Euro' diye açıklandı. Halbuki kasaya 7 milyon Euro girmiş. O zaman '8' dersen Trabzonspor'un alacağı para artmıyor mu? Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) neden 8 milyon Euro şeklinde açıklandı?" dedi.

Burak Yılmaz için ödendiği açıklanan 7-8 milyon Euro'luk bonservis bedelini az bulan Demirkol, "2019 yılına kadar sözleşmesi olan, senede 6,5 milyon Euro kazanacak bir oyuncunun bonservisi ne 7 ne 8 de olur. 15 milyon Euro'dan az olmaz. Bunu anlamadım. Fatih Altaylı'nın anlattığı garip bir hikaye. Ben Galatasaray 'daki o lisecilik-misecilik sözlerine inanmam. Ama kapalı bir grup olduğu için ekmeğini tamamen kulübe bağlamış çok insan var. Çok net bu. Bu Galatasaray'da ciddi bir problemdir. Düşünsene bir iş yapıyorsun, bardak satıyorsun. Niye Galatasaray'la yapıyorsun sadece? Git başkalarıyla yap. Türkiye'de bardak alan bir tek Galatasaray mı var? Bu işler kapalı olduğu için biraz katekullidir" ifadelerini kullandı.

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal isminin yeniden başkan adaylığı için geçtiği yönündeki haberi değerlendiren ünlü yorumcu, "Burada enterasan bir haber var. Ünal Aysal'ın yeniden başkan adayı olacağıyla ilgili. Ünal Aysal'ın aday olacağına eminim. 'Bu iş bitti, UEFA işi kapandı' deniyor ama sözde kapandı. Esasında evam ediyor. Bu cezayı final zannediyorlar. Düzeltmezsen kendini bu ceza daha başlangıç. Sadece Galatasaray için değil, herkes için. O yüzden düzelt kendini" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Süper Lig'de Cezalar: Beşiktaşlı Oyuncuya 2 Maç Men!
Fenerbahçe Kulübü'nde Yeni Dönem: Yüksek Divan Kurulu Mazbata Töreni Gerçekleştirildi
Erden Timur:'Mayıs Şampiyonluk Ayı, Suni Gündemlerden Uzak durun’
Beşiktaş, Yeni Teknik Direktör Arayışında: Şenol Güneş ve Hansi Flick GündemdE
TFF, İstanbulspor'un Olağanüstü Genel Kurul Talebine Yanıt Verdi: İmza Sayısı Tartışma Yarattı