Mehmet Şimşek: "Bizden duymadığınız hiçbir haber veya söylentiye lütfen inanmayınız"

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, enflasyonu düşürme, cari açığı azaltma, bütçe disiplinini sağlama ve yapısal sorunları çözme konusundaki kararlılıklarını vurgulayarak, yalan haberlerle kasıtlı olarak gündem oluşturulmasına karşı tepkisini dile getirdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından yalan haberlere yönelik önemli bir açıklama yaptı. "Son zamanlarda, kasıtlı bir şekilde yalan haberlerle gündem oluşturulmaya çalışılıyor," ifadesini kullanan Şimşek, bu durumun kamuoyunu yanıltma çabası olduğunu vurguladı. 

Bakan, enflasyonu düşürme, cari açığı azaltma, bütçe disiplinini sağlama ve mevcut sorunları çözme konusundaki kararlılıklarını yineleyerek, bu hedeflere ulaşmak için tüm güçleriyle çalışacaklarını belirtti. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu programlara sürekli destek verdiğini ve bu desteklerini daha da güçlendireceklerinin altını çizdi. Şimşek, hükümetin ekonomik istikrarı sağlamak adına kararlı adımlar atmaya devam edeceğini ifade etti.

"KALICI OLARAK ARTACAK"

Şimşek, "Programımız hedeflerine ulaştığında, vatandaşlarımızın refahı da kalıcı olarak artacaktır." ifadelerini kullanıp şöyle devam etti:

"Vatandaşlarımızdan istirhamım; üretilen dedikodulara itibar etmeyiniz ve politikalarımız ile ilgili bizden duymadığınız hiçbir haber veya söylentiye lütfen inanmayınız."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.