Mehmet Şimşek çok konuşulan o paylaşımını sosyal medyadan kaldırdı!

Türkiye'nin Hazine ve Maliye Bakanı olan Mehmet Şimşek, uzun bir süredir gündemde olan bir sosyal medya paylaşımını 13 yıl sonra silme kararı aldı. Şimşek, yoksul ailelerle ilgili olan paylaşımlarını sosyal medya hesabından kaldırdı.

 

Türkiye'nin Hazine ve Maliye Bakanı olan Mehmet Şimşek, sıkça gündeme gelen ve sıklıkla alıntılanan 'fakir aile ziyareti' adlı paylaşımını X (Twitter) hesabından kaldırmış bulundu. Bu kararı, daha önce üzerinde durulan ve tartışılan bir konunun tekrar gündeme gelmesine neden oldu.

"FAKİR AİLE ZİYARETİ MARATONU"

Mehmet Şimşek'in 7 Ağustos 2011 tarihinde X (Twitter) isimli sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımda şu sözler yer ediniyordu:

"Fakir aile ziyareti maratonum teravih namazından sonra başladı. Şu anda 9. aile ziyaretindeyim. Belki de sahura kadar sürecek."

Mehmet Şimşek, 2009-2015 yılları arasında Hazine ve Maliye Bakanlığı görevini yürüttü. Hazine ve Maliye Bakanlığı görevini yürüttüğü dönemde yapmış olduğu bir sosyal medya paylaşımı, tekrar bakan olmasıyla birlikte halk tarafından sık sık gündeme getirilmekteydi. Ancak Mehmet Şimşek, bu paylaşımı X (Twitter) sosyal medya hesabından kaldırmış bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

İstanbul'un göbeğinde lüks konut projesine izin: 19 katlı projeye izin verildi
Taşıyıcı annelik nedir? Yasal mıdır?
Antalya'da Köpek Kavgası Kanlı Bitti: Orhan S. Otomobilin Arkasına Bağlanıp Sürüklendi
Kahramanmaraş'ta Mobilya Fabrikasında Yıldırım Yangını: 30 Milyon Liralık Zarar!
Edirne'de 112'ye Gelen Çağrıların %58'i Gereksiz: Asılsız İhbarlar Acil Durumları Tehlikeye Atıyor