Mehmet Tezkan: AKP ve MHP'de parti içi rahatsızlıklar giderek derinleşiyor

Halk TV yazarı Mehmet Tezkan, AKP ve MHP'deki iç rahatsızlıkların derinleştiğini belirtti. AKP milletvekilleri, itibar kaybı yaşarken, MHP'nin ideolojik kimliğinden uzaklaştığını ve dar bir kadro tarafından yönetildiğini vurguladı.

Halk TV yazarı Mehmet Tezkan, AKP ve MHP'de artan iç rahatsızlıkları ve parti içindeki itibar kaybını ele alarak, bu durumun gerçek yüzünü gözler önüne serdi. Her iki parti de sıkıntılar yaşıyor.

Halk TV yazarı Mehmet Tezkan, AKP ve MHP içinde artan rahatsızlıkları gündeme getirdi. Bugünkü köşesinde bu durumu, "Hepsi durumdan memnunmuş gibi görünmeye çalışıyor, fakat gerçekler farklı..." ifadeleriyle özetledi.

Tezkan, AKP milletvekilleri ve teşkilatlarının Beştepe yönetiminden duyduğu memnuniyetsizliği gizlemeye çalıştığını, ancak gerçekte itibar kaybının boyutlarının ciddi olduğunu vurguladı. "AKP milletvekilleri, vekillik sıfatlarının ağırlığını kaybetti. Gittikleri il meydanında, ilçe lokantasında ve köy kahvesinde itibar göremiyorlar," diye belirtti.

MHP'nin ise ideolojik temellerinden uzaklaştığını ve sadece birkaç kişinin kontrolünde bir yapıya dönüştüğünü düşündüğünü aktaran Tezkan, "MHP'nin eski MHP olmadığını düşünüyorlar. Bir zamanlar sağlam bir ideoloji üzerine kurulu olan MHP, şimdi dar bir kadro tarafından yönetilen bir parti haline geldi," ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.