Mehmet Tezkan: Ne yapsa alkışlıyorlar Rusya’da Putin’i alkışlayanlar gibi

''Dünde bugünde alkışlayanlar aynı ekip. Ne yapsa alkışlıyorlar Rusya’da Putin’i alkışlayanlar gibi… Biat ediyorlar Rusya’da Putin’e biat edenler gibi… Nemalanıyorlar Putin’den nemalananlar gibi"

HalkTV yazarı Mehmet Tezkan, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a itiraz edecek bir kurum olmadığını belirterek, "Dün faiz inecek diyordu, indi de… Bugün çıkartın diyor çıktı da… Dünde bugünde alkışlayanlar aynı ekip. Ne yapsa alkışlıyorlar Rusya’da Putin’i alkışlayanlar gibi… Biat ediyorlar Rusya’da Putin’e biat edenler gibi… Nemalanıyorlar Putin’den nemalananlar gibi" diye yazdı.

"Erdoğan, Putin gibi oldu da Türkiye Rusya olur mu?" sorusunu yönelten Tezkan, "Üzgünüm ama gidişat bu yönde. Erdoğan’ın bir şey yapmasına gerek yok korkarım muhalefet kendini yiyip bitirecek. AKP yerel seçimde muhalefetin dağınıklığından yararlanıp İstanbul, Ankara, Adana, Antalya, Eskişehir, Mersin’i de alırsa Türkiye Rusya oluruz. İstanbul ve Ankara’yı alması bile yeter…

Erdoğan 1994 ruhunu canlandırmaktan söz etti. Muhalefet partileri 1994 yılında İstanbul’da Ankara’da ne oldu oturup bi baksınlar… Sonra birbirlerini yemeğe devam edeceklerse etsinler" diye ifade etti.

Medya Haberleri

Haram servetin, haram paranın, evveli çok tatlı ama sonu çok acıdır
Mahkemeden Barış Terkoğlu’na özel ceza
Erdoğan 28 Şubat davası mahkumu yaşlı generallerin serbest kalmalarını sağladı, sevindim ama
AK Parti’nin ‘önce Hukuk’ demeden değişmesi hayal
Fehmi Koru: Cezalar bana Almanya’da milyonların ölümünden sorumlulara yapılan muameleyi hatırlattı