Mehmet Tezkan: Türkiye Yüzyılı başladı mutlu musunuz

''Evine ekmek götüremeyen, traktörüne mazot koyamayan, çocuğunun sağlıklı beslenmesini sağlamayan, kirasını ödeyemeyen, iş bulma umudunu yitiren milyonlar… Türkiye Yüzyılı başladığı için mutlu mudur?"

HalkTV yazarı Mehmet Tezkan, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "Türkiye Yüzyılı’ nın inşasına başladık. Cumhuriyeti’mizin ikinci asrını milletimizin asrı yapmak için seferber olmuş durumdayız" sözlerine işaret ederek, "Seçimden sonra iktidarın zamdan başka bir şey yaptığını gören bilen duyan var mı? Mazota yüzde 108 oranında zam yaptılar… ÖTV oranlarını, KDV oranlarını artırdılar. İğneden ipliğe tüm mal ve hizmetler zamlandı... Türkiye’nin ikinci yüzyılına daha da fakirleşerek girdiğimiz de doğru. 29 Ekim’e kadar daha da fakirleşeceğiz… Erdoğan inşasına başladık derken neyi kastettiğini anlamadım" diye yazdı.

Türkiye'nin Avrupa'dan her alandığı koptuğunu savunan Tezkan, "Ama içeride propaganda dört dörtlük… Soranlara Türkiye Yüzyılı başlattık diyoruz. Gerçi kimse sormuyor ama… diye ifade etti.

Ekonomi Haberleri

Yıldızlar daima yalnız olmak ister! Cihat Aşkın'dan açıklama!
Yeni dönemde banka hesaplarında ilk olarak şu soruyu soracaklar!
2024 ev ve taksit tutarları ne kadar? TOKİ'den açıklama geldi!
SGK Uzmanı 'duyum aldık' dedi: Asgari ücrete ara zam gelecek mi?
S&P Global: Türkiye'nin Dolar Karşısındaki TL Değeri 2025'te 43 Liraya Yükselebilir