Meizu 20 Serisi merak uyandırdı

Meizu, artık akıllı telefon endüstrisinde çok bilinen bir isim değil. Ancak, şirket hala hayatta ve Çin’deki ana pazarında yıllık amiral gemisi modellerini piyasaya sürmeye devam ediyor.

 2022 yılında Geely tarafından satın alınan firma, yeni sahibi tarafından 2023 yılında yeni bir üst düzey akıllı telefon serisi piyasaya süreceğini doğruladı.

Meizu 18 serisi şirketin son üst düzey akıllı telefon serisiydi ve 2021 yılında piyasaya sürülmüştü. 2022 yılında bir halefi olmadığı için, marka Meizu 19 adını atlamıştı.

Bununla birlikte, yaklaşan Meizu cihazlarıyla ilgili bilinen tüm ayrıntılara bir göz atalım. Meizu 20 serisi, 30 Mart’ta Çin’de piyasaya sürülecek. Basın konferansı saat 7:30 PM GMT+8’de başlayacak. Etkinlik Weibo ve diğer önde gelen Çinli video yayın platformlarında canlı olarak yayınlanacak.

Meizu 20 serisinin iki cihazdan oluşması bekleniyor, bunlar Meizu 20 ve Meizu 20 Pro. İkisi de LPDDR5x RAM ve UFS 4.0 depolama ile eşleştirilmiş Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti ile güçlendirileceği tahmin ediliyor.

Telefonların ayrıca 120Hz yenileme hızına kadar olan 10 bit HDR özellikli OLED ekranlarla donatılması bekleniyor. Pro modeli yalnızca daha büyük bir panela sahip olmayacak, aynı zamanda LTPO teknolojisini de destekleyecek.

Kameralarla ilgili olarak pek bir şey bilinmiyor, ancak Meizu 20 Pro’nun Xiaomi, Oppo ve Vivo gibi diğer Çinli amiral gemisi akıllı telefonları gibi 1 inç Sony IMX989 sensörüne sahip olacağı söyleniyor.

Yazılım tarafında, telefonlar Flyme 10 işletim sistemi ve Android 13 tabanlı olacak. Son olarak, Meizu 20 Pro, 5.000mAh bataryadan enerji alacak ve 80W kablolu şarj ve 50W kablosuz şarj desteği taşıyacak. Meizu 20 Serisi hakkında merak edilen her şey!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Google, o hizmetini kapatıyor: Şirket açıklama yaptı!
Google arama, yapay zeka ile güçlendiriliyor: SEO uyumlu yenilikler geliyor!
Manor Lords, çıkışıyla hemen zirveye oturdu! İndirimli fiyatıyla kaçırmayın: 10 Mayıs'a kadar!
İphone kullananlar artık web olmadan da erişebilecek: İşte yeni özellik!
Instagram’dan ilk adım sorunu olanlara yeni özellik!