Meke Krater Gölü'nde Yıldız Kayması Coşkusu: Doğa Severler Bir Araya Geldi

10-11 Ağustos gecesi "yıldız kayması" olarak bilinen meteor yağmurunu izlemek için Meke Krater Gölü'nde yüzlerce ziyaretçi toplandı. Aileleriyle birlikte doğanın tadını çıkaran misafirler, güzel havada sohbet edip, görsel şöleni keyifle izledi.

10-11 Ağustos gecesi, halk arasında "yıldız kayması" olarak bilinen meteor yağmurunun en yoğun gözlemleneceği anlar için Meke Krater Gölü, yüzlerce ziyaretçi ve fotoğrafçının akınına uğradı. Doğanın bu eşsiz gösterisini izlemek isteyenler, hem manzaranın tadını çıkardı hem de keyifli anlar yaşadı.

Özellikle 10 Ağustos'u 11 Ağustos'a bağlayan gece, halk arasında "yıldız kayması" olarak bilinen meteor yağmurunun yoğun ve belirgin bir şekilde gözlemleneceği bilgisi üzerine Meke Krater Gölü’nde yüzlerce ziyaretçi ve fotoğrafçı bir araya geldi. 

Ailesiyle birlikte bu görsel şöleni izlemeye gelen İbrahim Verim, "Gerçekten hava harika, ateşimizi yaktık, organik bahçe ürünlerimiz ve ateşte pişirdiğimiz patates ile sohbet ederek eşsiz manzaranın tadını çıkarıyoruz." şeklinde konuştu.

Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal da bu özel geceye katılanlar arasındaydı. Başkan Önal, "Bu muhteşem doğa olayını Meke Krater Gölü'nde izlemek, Karapınar halkı ve misafirlerimiz için büyük bir mutluluk. Herkesi bu eşsiz manzaraya tanıklık etmeye davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.