Meksika'da polis tarafından vurulan amatör futbolcuya anlamlı veda

ABD doğumlu Meksikalı amatör futbolcu Alexander Martinez (16), polis tarafından başından vurularak öldürüldü. Cenazesi yapılan Martinez’e takım arkadaşları

ABD doğumlu Meksikalı amatör futbolcu Alexander Martinez (16), polis tarafından başından vurularak öldürüldü. Cenazesi yapılan Martinez’e takım arkadaşları tabutuyla son kez gol attırarak anlamlı şekilde veda etti.

Meksika’nın Veracruz kentinde içecek aldıkları marketten çıkan Martinez ve arkadaşları, polis tarafından durdurulmaya çalışıldı. Meksika medyasının haberine göre, polis memurları, Martinez ve arkadaşlarını durdurmak için havaya ateş açtı ancak, polis memurlarından biri Martinez’i hedef aldı. Martinez, başından vurularak hayatını kaybetti.

‘ARKADAŞLARINDAN ANLAMLI VEDA’

Amatör olarak futbol oynayan Alexander Martinez’in takım arkadaşları, ona son bir gol daha attırarak veda etti. Kalenin önüne tabutunu koyan takım arkadaşları, topu tabuta çarptırarak ağlara gönderdi. Daha sonra hep birlikte etrafında toplandıkları tabutun önünde diz çökerek ve üzerine ellerini koyarak Martinez’e veda etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

İsrail'in Gazze Mülteci Kampına Saldırısı: En Az 20 Ölü!
Rio Grande do Sul'da Şiddetli Seller: Ölü Sayısı 155'e Yükseldi
Gürcistan Cumhurbaşkanı, 'Yabancı Etki Yasası'nı Veto Etti: Rusya İle İlişkilere Karşı Hamle
Köyde Dehşet: Diri Diri Gömülen Adam Kurtarıldı
Gantz'tan Çağrı: Gazze Planı Onaylanmazsa İstifa!