Melek İpek: Kardeşlerim ne olur başınıza gelenlerden utanmayın, anlatın

Kendisine işkence eden ve ölümle tehdit eden eşi Ramazan İpek'i öldürmek zorunda kalan Melek İpek, "Keşke daha ilk gün babama söyleseydim. Bunlar yaşanmazdı. O yüzden kardeşlerim, ne olur korkmayın... Başınıza gelenlerden utanmayın." dedi.

Hürriyet yazarı Fatih Çekirge, Antalya'da geçen 7 Ocak'ta kendisine işkence yapıp ölümle tehdit ettiği iddiasıyla eşi Ramazan İpek'i av tüfeğiyle öldüren ve serbest bırakılan Melek İpek ile bayramlaştıklarını belirterek, “Gülen yüzü, çocuklarıyla mutlu hali. Görüntülü bir bayramlaşma yaptık” dedi.

Çekirge bugünkü yazısında, İpek’in şiddet gören kadınlara yönelik olarak, “Keşke daha ilk gün babama söyleseydim. Bunlar yaşanmazdı. O yüzden kardeşlerim, ne olur korkmayın... Başınıza gelenlerden utanmayın. Babanıza, annenize söyleyin. Olmadı devlete güvenin. Devlete gidin. Sizi mutlak korurlar. Ama anlatın. İçinize atmayın. Çekinmeyin... Dik durun... O vahşilere karşı cesur olun...” mesajını aktardı.

Melek İpek’in yaşadıklarını yazısında özetleyen Çekirge, “Aslında bu ‘seri sapık’ın yaptıklarını buraya tümüyle yazamıyorum. Ben yazarken tüylerim diken diken oluyor... Kimsenin ölümünü istemem... Ama bunları duyunca anladım ki: Dünya bir ‘seri sapık’tan kurtulmuş” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Karamollaoğlu, genel başkanlıktan ayrılacağını duyurdu
Borçlarını ödeyemeyenler bu yönteme başvuruyor!
Aşkta şanslı olan 3 burç! Aradıkları aşkı çok daha kolay bulup mutlu olacak
Kayısı çekirdeklerini çöpe atmayın: Bakın 1 avuç yenilirse ne oluyor
Özel'in görüşmeleri devam ediyor: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun ardından Mansur Yavaş ile görüşecek!