Melih Gökçek: ANKARA’YI ÖZHASEKİ YÜZÜNDEN KAYBETTİK

Görevinden el çektirilen Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek yerel seçimlerde Ankara’yı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisi yerine aday gösterdiği Mehmet Özhaseki’nin hataları yüzünden kaybettiğini iddia etti.

Melih Gökçek katıldığı Ankara Masası TV’de gündeme dair önemli ifadelerde bulundu. Melih Gökçek, AKP’nin Ankara’yı kendi hataları yüzünden kaybettiğini söylerken “Girmeyeyim o konulara” dese de dayanamayarak içindekileri anlattı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisi yerine aday gösterdiği Mehmet Özhaseki’nin hataları yüzünden kaybedildiğini söyledi.

ANKARA’YI ÖZHASEKİ YÜZÜNDEN KAYBETTİK

Programda Mehmet Özhaseki’nin seçimi kazanması için elinden geleni yaptığını öne süren Gökçek, Adalet ve Kalkınma Partisi içinde kriz çıkarak şu ifadelerde bulundu:

“AK Parti’yi alamazlardı. Tamamen bizim hatalarımız. Özhaseki aday oldu. Kendisine o zaman ben dedim ki ‘7 puan alttasın sana 6 maddelik bir strateji çiziyorum bunların toplamı 15 puan. Bunlardan sadece 4 puan alırsan 1 puan öne geçeceksin’ dedim. Ama dediğimi yapmadı ve 4 puan farkla Ankara’yı kaybetti”

Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek’in bu sözleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisi yerine aday gösterdiği Mehmet Özhaseki’yi kızdıracağa benzerken Melih Gökçek bu tavrıyla Erdoğan’a da mesaj göndermiş oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Hakan Fidan, Riyad'a gidiyor
Seçim Gecesi Skandallarına Bir Yenisi Daha Eklendi: AKP'li Belediye'den 100 Milyon Liralık Fatura!
AK Parti'de Erdoğan-Özel görüşmesinden kaygı duyanlar var
Salona seyirci alınmıyor
Erdoğan ile görüşmede ne konuşacak