Melih Gökçek, kendi sitesinde unutmuş: O haberleri sildirdi

AKP'li Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne yapılan operasyonun ardından 2012'den 27 Mayıs 2017'ye kadar belediyenin sitesinde yer alan ve Cemaat reklamlarının yapıldığı 10. Türkçe Olimpiyatları ödül törenine dair haber...

AKP'li Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne yapılan operasyonun ardından 2012'den 27 Mayıs 2017'ye kadar belediyenin sitesinde yer alan ve Cemaat reklamlarının yapıldığı 10. Türkçe Olimpiyatları ödül törenine dair haber ve paylaşımları sildirdi.

Sözcü'nün haberine göre, "Belediyemizde tek bir FETÖ'cü kalmayıncaya kadar mücadelemiz kararlılıkla sürecektir" diye tweet atan Gökçek, Türkçe Olimpiyatları'na verdiği destekten dolayı, 11 Haziran 2012'de ödül almıştı. Belediyenin sitesinde yer alan habere göre Gökçek'in ödül aldığı töreni, Fethullah Gülen'in tutuklu olan yeğeni ve avukatı olan Kemal Gülen sunmuştu. Gökçek'e ödülünü AKP'li eski Maraş Milletvekili ve Meclis Başkanvekili, Türkçe Olimpiyatları Tertip Komitesi Heyeti Başkanı Prof. Dr. Mehmet Sağlam vermişti.

SANKİ BAKANLAR KURULU!
Ödül törenine 2012'de görevde olan TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AKP'li vekil Ekrem Erdem, Numan Kurtulmuş, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel ve çok sayıda bürokrat katılmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Fatih'te İsrail'in Gazze Saldırıları Protesto Edildi
Bulgaristan’dan Kaçak Havyar Getiren Sanık Yakalandı: Piyasa Değeri 172 Bin Lira
Hasat öncesi buğday tutarları düştü!
Cengiz Bozkurt: 'Leyla ile Mecnun'un Yeni Sezonu Çekilmemeli'
IBAN üzerinden ödeme talep eden işletmelere kötü haber: Maliye peşinizde! Ağır cezalar geliyor