Melih Gökçek'ten Mansur Yavaş'a hakaret: Bizim çapsız

Görevden alınan Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) eski Başkanı Melih Gökçek, mevcut ABB Başkanı Mansur Yavaş’a ‘çapsız’ dedi.

Melih Gökçek, Sonar Araştırma’nın yaptığı kamuoyu yoklamasında sorduğu ‘Türkiye’de bugün için en güvendiğiniz devlet adamı veya siyasetçi kimdir?’ ve ‘İlk Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kimi Cumhurbaşkanı olarak görmek istersiniz?’ sorularının sonuçlarını paylaştı.

En güvenilir devlet insanı veya siyasetçi, Sonar’ın anketine göre yüzde 42,6 ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çıkarken, onu yüzde 14,2 ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yüzde 10,3’le ABB Başkanı Mansur Yavaş takip etti.

İlk Cumhurbaşkanlığı seçiminde kimi Cumhurbaşkanı görmek istersiniz sorusuna verilen yanıtlarda ise yüzde 43,1 ile Erdoğan ilk sıradaydı. Erdoğan’ı yüzde 13,7 ile İmamoğlu ve yüzde 9,2 ile Mansur Yavaş takip etti.

Bu anketleri paylaşan Melih Gökçek, “Bizim çapsız 9,2… Dört TV programı yaptım. Buralara kadar düştü. Bu hafta yeniden başlıyorum inşaallah. Daha çok düşecek inşaallah” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Direne direne var olduk direne direne kazanacağız
Ekrem İmamoğlu’ndan kendi yöneticisine özelleştirme tepkisi:
Cumhurbaşkanı affından yararlandı
Örtülü Faşizm Yasası geliyor
Erdoğan beni kandıramaz