Melike Şahin’in ‘Narin’ isyanı!

Türkiye’nin umutla beklediği kayıp Narin Güran, Diyarbakır’da evinin 3 km uzağındaki derede cansız bulundu. Ünlü müzisyen Melike Şahin, Harbiye Açıkhava konserinde gözyaşlarına boğuldu ve “Sana sormayacağım ağlayıp ağlamayacağımı” diyerek tepkisini dile getirdi.

Türkiye’nin umutla beklediği Narin Güran’ın cansız bedeni Diyarbakır’da bulundu. Harbiye Açıkhava konserinde, ünlü müzisyen Melike Şahin, bu trajik olay karşısında gözyaşlarını tutamayarak duygularını dile getirdi ve "Sana sormayacağım ağlayıp ağlamayacağımı" şeklinde tepki gösterdi.

Türkiye, umutla beklediği kayıp Narin Güran'dan acı haber aldı. Diyarbakır’da 19 gündür aranan Narin, evinin 3 kilometre uzağındaki derede cansız olarak bulundu. Cinayete ilişkin tepkiler büyürken, ünlü müzisyen Melike Şahin de bu trajik olay karşısında derin üzüntüsünü dile getirdi. 

Harbiye Açıkhava konserinde, Narin’i anarken gözyaşlarını tutamayan Şahin, duygularını ifade etmekte zorlandı. Bir seyircinin kendisine "Ağlama" demesi üzerine Şahin, "Sana sormayacağım ağlayıp ağlamayacağımı" yanıtını verdi ve ekledi:

"Kimseye sormayacağım çünkü üzgünüm ve öfkeliyim. Bir çocuğa bunu yaptıkları için öfkeliyim. Modunuzu düşürmek istemiyorum çünkü biraz bunlara ara vermek için geçirdiğimiz bir saat fakat bunu yapanların ve sessiz kalanların, bu dünyada ve diğer dünyada, içimin yandığının 100 katı kadar yanmasını ümit ediyorum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.