Melisa Aslı Pamuk'tan ilk hamile pozu

Yusuf Yazıcı, Lille'den ayrıldıktan sonra henüz yeni bir kulüp bulamadı. Eşi Melisa Aslı Yazıcı, sosyal medyada hamile olduğunu açıkladı. Çift, evliliklerinin ardından Trabzon'un Çaykara ilçesinde aile ziyareti gerçekleştirdi ve bu anı sosyal medyada paylaştı.

Yusuf Yazıcı, Lille'den ayrıldığından bu yana henüz yeni bir kulüp bulamadı. Ancak, eşi Melisa Aslı Yazıcı, sosyal medya üzerinden hamile olduğunu duyurdu. Çift, evliliklerinin ardından Trabzon'un Çaykara ilçesinde aile ziyareti gerçekleştirip bu anı paylaştı.

Transfer döneminin sonlarına yaklaşırken Lille'den ayrılan ve bonservisi elinde bulunan Yusuf Yazıcı, henüz yeni bir kulüp bulamadı. Ancak, milli futbolcunun eşi Melisa Aslı Yazıcı, sosyal medya üzerinden hamile olduğunu duyurdu.

Çift, Mayıs ayında evlenmişti ve Melisa Aslı Yazıcı'nın soyadını değiştirmesi, evliliklerini duyurmuştu. Melisa Aslı Yazıcı, hamilelik haberini sosyal medya üzerinden paylaştı ve fotoğrafına "Hot mom alert" (Sıcak anne uyarısı) notunu ekledi.

Evliliklerinin ardından iki ay geçen Yusuf Yazıcı ve Melisa Aslı Yazıcı, Trabzon'un Çaykara ilçesinde Yusuf Yazıcı'nın ailesini ziyaret etti. Yazıcı, eşi Melisa Aslı Pamuk, annesi ve ninesiyle birlikte çekilen fotoğrafını sosyal medyada "En kıymetlilerim" notuyla paylaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.