Melisa Döngel Beşiktaş'ın eski futbolcusuyla aşk yaşıyor

Ünlü oyuncu Melisa Döngel’in kalbi yeniden bir futbolcuya kaptırıldı! Daha önce Sergen Yalçın ve Barış Alper Yılmaz ile anılan Döngel, Bandırmaspor'da forma giyen Kerem Atakan Kesgin ile aşk yaşıyor.

Ünlü oyuncu Melisa Döngel’in aşk hayatında yeni bir sayfa açıldı; Kerem Atakan Kesgin ile yaşadığı ilişki, sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarla dikkat çekti.

Ünlü oyuncu Melisa Döngel'in kalbinin yeniden bir futbolcuya ait olduğu ortaya çıktı. Daha önce Sergen Yalçın ve Barış Alper Yılmaz gibi isimlerle anılan 25 yaşındaki güzel oyuncunun, Beşiktaş'tan ayrılarak Bandırmaspor'a transfer olan 23 yaşındaki futbolcu Kerem Atakan Kesgin ile bir ilişki yaşadığı öğrenildi.

İlişkinin ilk izleri, Kerem Atakan Kesgin’in sosyal medya hesabında paylaştığı bir fotoğrafla gün yüzüne çıktı. Fotoğrafta, Kesgin’in Melisa Döngel’e hediye ettiği bir balonla poz verdiği görülüyor. Bu romantik an, Kesgin’in sosyal medya hesabında paylaşıldı ve ikilinin birlikteliğiyle ilgili spekülasyonları artırdı. 

Melisa Döngel ve Kerem Atakan Kesgin’in ilişkisi, her iki tarafın da takipçileri arasında büyük ilgiyle karşılandı. İkilinin mutlu anlarının sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarla ortaya çıkması, genç çiftin aşk yaşamını daha da merak uyandırıcı hale getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.