Memleket Hasreti Güzel Oyuncuyu Nasıl Değiştirdi? Şok Edici Görüntüler!

Üç yıla yakın bir süre Amerika'da yaşayan ve 1,5 ay önce Türkiye'ye dönen oyuncu Ayça Varlıer, Nişantaşı sokaklarında görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Varlıer, sevgilisi Serhan Aydemir ile birlikte Türkiye'ye döndüğünü açıkladı.

Ayça Varlıer Amerika'dan Döndü ve Hayallerini Gerçekleştirdi!

Ünlü oyuncu Ayça Varlıer, üç senelik Amerika macerasını noktalayarak 1.5 ay önce Türkiye'ye döndü. Nişantaşı City's'de sevgilisi Serhan Aydemir ile görüntülenen Varlıer, dönüş sebebini ve gelecek planlarını anlattı.

Hayaller Gerçek Oldu

Varlıer, Amerika'da oyunculuk eğitimi aldığını ve güzel projelerde yer aldığını ifade ederek hayallerini gerçekleştirdiğini ve artık Türkiye'ye dönme vaktinin geldiğini söyledi. Temmuz ayında konser ve filmler için tekrar Amerika'ya gideceğini ancak dönmeyi ihmal etmeyeceğini de belirtti.

14 senedir Amerika'da yaşayan sevgilisiyle birlikte New York'a yerleşmenin zor olmadığını belirten Varlıer, Serhan'ın başarılı bir iş insanı ve ünlü DJ olduğunu ve kendisinin de lise ve üniversiteyi orada okuduğunu ve geniş bir çevresi olduğunu söyledi.

8 Mayıs'ta konserinin olduğunu ve yaz boyunca Güney'de sahne alacağını söyleyen Varlıer, İngilizce ve Türkçe repertuvarı olduğunu ve dizi ve film projelerini de değerlendirdiğini açıkladı.

Bir oyuncu için şarkıcılık ve başka bir ülkeye gidip unutulmak korkusu olup olmadığı sorusuna Varlıer, "Hayat risksiz çekmez. Konfor alanından çıkmak istedim. Oyunculuk ve müzikal kariyerim için sıfırdan başlayıp Amerika'da eğitim almak istedim. Oradan da teklifler halen geliyor. Bir şekilde köprü kurmak istiyorum" yanıtını verdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Wanda Nara'nın Cesur Pozları Beğeni Topladı!
Simge Sağın, sahnede Icardi'ye selam gönderdi: Yeni bir aşk yolda mı?
"Metroya askılıyla binmesinler" demişti, sahneye jartiyerle çıktı
Uyuşturucu alırken yakalanmıştı: Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'i torbacısı sattı
Arka Sokaklar’ın sezon final tarihi belli oldu