Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce oyunu Ankara’da kullandı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Ankara'da oyunu kullandıktan sonra seçim sürecini eleştirdi. İnce, adil olmadığını belirtti ve kampanya finansmanını vurgulayarak sonuçlara saygı duyduklarını ifade etti.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Ankara'da oy kullanmasının ardından seçim sürecini eleştirdi ve adil olmadığını belirtti. Kampanya finansmanını vurgulayarak sonuçlara saygı duyduklarını ifade etti.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve eşi Ülkü İnce, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Ankara'daki Yaşamkent Şener Çakmak Anadolu Lisesinde 4683 numaralı sandıkta oy kullandılar. Ardından basın mensuplarına açıklama yaparak, "Seçim demokrasinin düğünüdür. Bugün düğün günü, fakat bu düğün meşru ancak adil değil" dedi.

İnce, seçim sonuçlarını tanıdığını ancak sonuçların adil olmadığını savunarak, "Bazıları memleketin uçaklarıyla, memleketin helikopterleriyle, hazinenin parasıyla kampanya yaptı. Bazıları da belediyenin parasıyla kampanya yaptı. Yani milletin cebinden millete propaganda yaptılar. Biz ise çoluk çocuğumuzun harçlığından, rızkından kampanya yaptık. Buna rağmen sonuçları tabii ki tanıyoruz, ama bu düğünün meşru ancak adil olmadığını hatırlatmak istiyoruz. Seçim sonuçlarını şimdiden memleketimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.