Memurlara soru formu: kurban derilerini hangi kurumlara verdin...

Formda, memurlara daha önce hangi kurumlarda görev yaptığı, çocuklarının okuduğu okullar, Bank Asya'da hesabının bulunup bulunmadığı, kurban derilerini hangi kurumlara verdiği, gazete, dergi ve bunun gibi yayınlara abonelikleri...

Formda, memurlara daha önce hangi kurumlarda görev yaptığı, çocuklarının okuduğu okullar, Bank Asya'da hesabının bulunup bulunmadığı, kurban derilerini hangi kurumlara verdiği, gazete, dergi ve bunun gibi yayınlara abonelikleri soruldu.

FORMUN SONUNA NOT

Formun son bölümünde, memurların imzalaması için hazırlanan ve "Yukarıdaki bilgilerin eksiksiz ve doğru olduğunu beyan eder, aksine bilginin  tespit edilmesi halinde TCK ve 657 sayılı cezaya göre ceza verilmesini kabul ederim" ifadelerine yer verilen bir not yer aldı.

ERDOĞAN SİNYALİ VERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde bürokraside açığa almaların devam edeceği sinyalini vererek şunları söylemişti:

"Bazıları bize akıl veriyor, batıdan falan bürokraside binlerce insanı atıyorsunuz ama bu bizi endişeye sevk ediyor. Bunu diyenler kendilerinde ne olup bittiğinden sanki haberi yok. Bunu Doğu Almanya Batı Almanya birleşmesinde gördük. Yüz binlerce devlet görevlisini görevden aldılar. Siz bunları yapıyorsunuz bize de akıl vermeye. Biz bunu yapacağız nereye varırsa varsın yapacağız. 100 bin 200 bin. Yargıdan gelen bazı şeyleri görünce ürpermemek mümkün değil. Bu örgüte giden her bir kuruş bu millete sıkılan birer kurşundur."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu halka seslendi: "Taksim'de olmak için buluşacağız"
İddia: İmamoğlu, Yasaklara Rağmen 1 Mayıs'ta Taksim'e Çıkılmamasına Karşı; Korteje Katılmayacak!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Araç İçin Savunma: 'İhtiyaç!'
Rusya'nın Saldırısı: 'Harry Potter Kalesi'nde Ölü ve Yaralılar!
Plastik Tespiti Ünlü Çikolata Markasını Vurdu! Ürünler Toplanıyor!