Mendil satarak ders çalışıyor

Karabük’teki Gazi Mustafa Kemal İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencisi S.S., kentin en işlek noktalarından Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde merdivene koyduğu karton üzerinde mendil satarken, bir yandan da ders çalışıyor.Saat 15.00’te...

Karabük’teki Gazi Mustafa Kemal İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencisi S.S., kentin en işlek noktalarından Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde merdivene koyduğu karton üzerinde mendil satarken, bir yandan da ders çalışıyor.

Saat 15.00’te okuldan çıktıktan sonra mendil satmaya başlayan S.S., aile bütçesine katkı sağlarken ödevlerini de ihmal etmediğini belirtti. 

DHA’dan Bülent Diktepe’nin haberine göre, babasının Türkmenistan asıllı olduğunu, bu yüzden Türkçe konuşabildiğini anlatan S.S.,"Okumayı bilmiyorum ama, yazmayı biliyorum. Afganistan’da okumadım. Babamın çalışma izni olmadığı için çalışamıyor. Okul çıkışı hem ders çalışıyorum, hem de mendil satıyorum. Günlük 20 ile 50 TL arasında para kazanıyorum. Parayı anneme veriyorum'' dedi.




Tele1 TV, Türkiye'nin içine itilmek istendiği karanlıkta, halka sadece gerçekleri söylemek için yaklaşık bir yıldır mücadele veriyor. Bu ekranın arkasında sermaye grupları yok, sadece direngen bir halk var...

Değerli okurlar, siz de izleyici sponsoru olmak için detaylı bilgilere aşağıdaki Tele1 logosuna tıklayarak ulaşabilirsiniz:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Yolcu midibüsü devrildi: 1 astsubay hayatını kaybetti, 17 yaralı
Fatih Laleli'de Sokak Ortasında Gasp! Tek Yumrukla Bayıltılan Gencin Çantası Çalındı
Silivri'de Zincirleme Kaza: 3 Yaralı, 6 Araç Karıştı
"Adana'da 20 Yıl 7 Ay Hapis Cezasıyla Aranan Cezaevi Firarisi Yakalandı"
Karısını Öldüren Şahıs, Samsun'da Polise Teslim Oldu!