Menzil Cemaati'nden Lüks Yaşamı Gizleme Çabası: Fotoğraf ve Video Çekimi Yasaklandı

Menzil cemaati, lüks yaşam tarzlarının ifşa edilmesini engellemek amacıyla köyde fotoğraf ve video çekimini yasakladı. Şeyh Seyyid Muhammed Saki Elhuseyni'nin lüks araçları ve skandalları sosyal medyada tepki çekince, cemaat, görüntülerin yayılmasından rahatsızlık duydu.

Menzil cemaati, özellikle Sağlık Bakanlığı gibi devlet kurumlarında etkinliklerini artırdıktan sonra yeni bir karar aldı. Şeyh Seyyid Muhammed Saki Elhuseyni'nin lüks yaşam tarzı, terini sildiği bezin müritleri tarafından öpülmesi gibi skandal görüntüler sosyal medyada büyük tepkilere yol açtı.

Bu skandalların ardından, Menzil cemaati, lüks yaşamlarının daha fazla ifşa edilmemesi için köyde fotoğraf ve video çekimini yasakladı. Özel hastanelerde bile kendilerine lüks odalar yaptıran cemaati, Şeyh'in fotoğraflarını çekmek de artık yasaklandı.

Gazeteci İsmail Arı'nın aktardığına göre, Menzil köyünde fotoğraf ve video çekimi yasaklandı çünkü cemaat, lüks araçlarının ve ilginç davranışlar sergileyen müritlerinin daha fazla görünmesini istemiyor. Lüks içinde yaşadıklarının öğrenilmesinden duydukları rahatsızlık bu yasakların arkasındaki sebep olarak öne çıkıyor. 

İsmail Arı, bu durumu sosyal medya üzerinden şu şekilde duyurdu: 

"Menzil köyünde fotoğraf ve video çekimi yasaklandı. Çünkü lüks yaşamlarının kamuoyuna yansımasından endişe duyuyorlar."

Bu yasak, Menzil cemaati için lüks yaşamın ve skandalların daha fazla gün yüzüne çıkmasını engellemeyi amaçlıyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.