Merakla beklenen BYD Seal U Türkiye'de! Fiyatı da resmen açıklandı

Çin'in önde gelen otomobil üreticilerinden biri olan BYD'in yeni modeli olan Seal U DM-i, nihayet Türkiye pazarına giriş yaptı. Avrupa pazarında ilk kez Türkiye'de satışa sunulan bu elektrikli aracın fiyatı açıklandı ve beklenenden çok daha uygun bir fiyatla sunuldu.

BYD'nin yeni şarj edilebilir hibrit (PHEV) modeli Seal U DM-i'nin Türkiye'deki lansmanıyla birlikte otomobil pazarında hareketlilik yaşanıyor. D-SUV segmentine hitap eden bu araç, beklenenden çok daha uygun bir fiyatla, 2.090.000 TL gibi bir rakamla müşterilere sunuldu. Avrupa pazarında ilk kez Türkiye'de satışa sunulan bu model, iç ve dış tasarım açısından %100 elektrikli kardeşiyle büyük benzerlikler taşıyor.

ELEKTRİKLİ MOTORU DİKKAT ÇEKTİ 

Seal U DM-i, 1.5 litrelik 4 silindirli benzinli motoru ve 145 kW gücündeki elektrik motoruyla dikkat çekiyor. 18.3 kWsa kapasiteli Blade Batarya ile donatılan araç, tam şarjla WLTP ölçümlerine göre ortalama 80 kilometre elektrikli menzil sunarken, bu menzil şehir içinde 110 kilometreye kadar çıkabiliyor. Ayrıca, kombine olarak 1080 kilometrelik etkileyici bir menzil vaat ediyor ve 100 km'de yalnızca 0.9 litre yakıt tüketimiyle çevreci bir performans sergiliyor.

BYD Seal U DM-i'nin Türkiye'ye özel olarak getirilmesi, elektrikli araçlara yönelik düzenlemeler nedeniyle ertelenen elektrikli versiyonun yerini alarak gerçekleşti.

Bu aracın Türkiye pazarına girişi, şarj edilebilir hibrit teknolojisine olan ilgiyi artırabilir ve bu segmentteki rekabeti kızıştırabilir. Uygun fiyatı ve üstün özellikleriyle bu model, ekonomik ve çevreci bir seçenek arayan tüketiciler için ideal bir tercih olabilir. Seal U DM-i, Türkiye'deki otomobil kullanıcılarının sürdürülebilir mobiliteye geçiş sürecinde önemli bir adımı temsil ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Elektrikli araçlara alışamayanlar için işte en az yakıt tüketen otomatik vitesli araçlar!
İşte Citroen Berlingo'nun yenilenen logosuyla birlikte sunulan özellikler ve fiyatları!
Range Rover almak artık hayal değil! Elektrikli Range Rover kutuplarda test edildi!
MG'nin Mayıs ayına özel kampanyasıyla ilgili müjde geldi! O modelde 150.000 TL'ye kadar destek!
Sıfıra zam gelince satışlar uçtu: İkinci el otomobil satışlarında bayram havası yaşanıyor!