Meral Akşener ‘Beni İYİ Parti’ye Oy Vermeye İkna Edin’

İYİ Parti eski genel başkanı Meral Akşener, Kurban Bayramı'nda ziyaretçileriyle yaptığı görüşmede, "Bir seçmen olarak beni İYİ Parti'ye oy vermeye ikna edin" dedi. Akşener’in partiyle ilişkisi ve konumu hakkında spekülasyonlar devam ediyor.

İYİ Parti eski genel başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda kendisini ziyaret eden partililere, "Bir seçmen olarak beni İYİ Parti’ye oy vermeye ikna edin" şeklinde bir talepte bulundu. Bu açıklama, Akşener’in parti içindeki rolü ve ilişkileri hakkındaki spekülasyonları artırdı.

Geçtiğimiz yıl yapılan 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından, CHP ile ilişkileri gerilen İYİ Parti'de eski genel başkan Meral Akşener, 31 Mart Yerel Seçimlerinde "hür ve müstakil" bir şekilde seçimlere girerek oy oranını yüzde 10'un üzerindense yüzde 3'lere düşürmüştü. Toplu istifalar ve ayrılıkların yaşandığı partide Akşener, genel başkanlık görevini bırakmıştı.

Görevi bırakmasının ardından, geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Saray’da bir görüşme gerçekleştiren Akşener, bu ziyaretin ardından tepkilerin odağı haline gelmişti. Akşener hakkında "Beştepe'ye bir iş adamının Yargıtay'daki davasını çözmek için gitti" ve "Ankara'da ofis açıyor" gibi iddialar ortaya atılmış, ancak Akşener bu iddiaları yalanlamıştı. Öte yandan, oğlunun Paris'e Büyükelçi olarak atanmasını istediği iddialarına ise yanıt vermemişti.

Akşener’in İYİ Parti ile olan bağı ve parti içindeki konumu merak edilirken, son dönemde bir kulis bilgisi gündeme geldi. Duvar’da yer alan habere göre, geçen Kurban Bayramı’nda kendisini ziyaret eden partililerle bir araya gelen Akşener'in bazı milletvekilleriyle de görüştüğü belirtiliyor. Meclis kulislerinde yer alan bilgilere göre, Akşener, kendisini ziyaret eden bazı partililere, "Bir seçmen olarak beni İYİ Parti’ye oy vermeye ikna edin" şeklinde bir yaklaşım sergilemiş.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.