Meral Akşener çiftçilik yapan Emre Ersoy'u kürsüye çıkardı, TRT apar topar yayını kesti

İYİ Parti'nin TBMM’deki grup toplantısında çiftçilik yapan Emre Ersoy’u kürsüye davet eden Akşener "Devletimizin kanalı takiptedir. Birazdan yayını keserler." dedi. Ersoy’un kürsüye çıktığı ve konuşmasına başladığı sırada TRT yayını kesti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuştu. https://tele1.com.tr/cannli-aksener-agiz-dalasina-girmek-gucsuzlerin-isidir-253415/ Gündeme ilişkin açıklamalar yapan Akşener, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “eve ekmek götüremiyoruz” isyanına “al keyif çayı iç” demesine tepki gösterdi. Akşener, "O çayı biraz da senin şu kodamanların içse olmaz mı? Türkiye'nin zenginliğinden biraz da alın teriyle çalışan işçi kardeşlerim, işsiz gençlerimiz faydalansa olmaz mı” ifadelerini kullandı.

TRT YAYINI KESTİ

Çiftçilik ve besilik yapan Emre Ersoy’u kürsüye davet eden Akşener "Devletimizin kanalı takiptedir. Birazdan yayını keserler. Ama bir kez daha hatırlatmak istiyorum ki milletin vergileriyle yayın yapan TRT önce milletin sesi olmalıdır. Milletin sesinden, sözünden bu kadar korkmayın. Emre Ersoy'dan bu kadar korkmayın" dedi. Emre Ersoy’un kürsüye çıktığı ve konuşmasına başladığı sırada TRT’nin yayını kestiği görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"Kamuoyunun bildiği pek çok gerçek gizlenmeye çalışılıyor"
İngiltere’de Sadiq Khan 3.Londra Belediye Başkanı Seçildi!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Yoğun Ziyaret Programıyla Dikkat Çekiyor
Artık, daha iyi bir gelecek adına, birlikte çalışmanın tam zamanıdır
TBMM'de Can Atalay'ın boşalan odasına İYİ Partili Erhan Usta yerleşti