Meral Akşener: Çocuklarımız çizerek anlattı vicdansızlar anlamadı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Partisinin grup toplantısında konuştu

Meral Akşener’in konuşması  şöyle:

Elmalı davası adı verilen hukuk rezaletinden bahsetmek istiyorum. Sanıklar aylar önce tahliye edildi. tecavüze uğrayan çocuklarımızın, kadınlarımızın faillerinin serbest bırakıldığı hukuk sisteminde buna karşılık gazetecilerin darp edildiği bir Türkiye elbette şaşırmadık. Çocuklarımız çizerek anlattı. Vicdansızlar anlamadı. Milletin vicdanıyla oynamayın.

İSTANBUL SÖZLEŞMESİ

Danıştay karara muhalif üyeler olduğu halde başvurumuzu reddetti. Danıştay göz göre Meclis’imizin uygun demeden ortadan kaldıramayacağı bir anlaşma için tek başına cevaz verdi. Milletimizi devre dışı bıraktı.

Sayın Erdoğan bu gittiğin yol yol değil.

Kadınlara seslenmek istiyorum. Hukuk taklaları beni yıldıramaz. Sonuna kadar İstanbul Sözleşmesi yaşatır demeye devam edeceğiz. Biz kadınlar kazacanacağız.

Sayın Erdoğan bozdun bu ülkenin adalet kantarını. Buradan kadınlara sesleniyorum. Kadınların mücadelesi benim mücadelemdir. Asla vazgeçmeyeceğiz. Sonuna kadar İstanbul Sözleşmesi yaşatır diyeceğiz. Sonunda mutlaka biz kazanacağız.

 

Sınava giren öğretmenlerin dahi optik formun 3’de 2’sini doldurabildiği bir TYT ve AYT süreci geçirdik. Sayın Erdoğan ve eğitim gurusu Ziya Selçuk’a soruyorum bu çocuklar size ne yaptı. Bu çocuklar salgında derinden etkilendiler. Siz ne yaptınız? Bu sürecin olumsuz etkilerini en aza indirecek önlem alacağınıza soru formatını değiştirdiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özel: "Buraya partimizi iktidar yapmış olarak geleceğiz"
Jake Sullivan: Suudi Arabistan ve İsrail Ziyaretleri
"Atatürk’ün partisini iktidara taşıma sorumluluğumuz var"
İletişim Başkanlığı, mart ayında tarihinin rekorunu kırdı
Memleket Partisi'nde genel merkez ve otobüs boşaltıldı