Meral Akşener: "Etimesgut’u mutlaka isterim, gıcıklık olsun"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Altındağ'da esnaf ziyareti sırasında vatandaşlarla samimi bir iletişim kurduğu ve seçim sürecinde yaşanan bazı olaylara ilişkin açıklamalarda bulunduğu görüldü. Akşener, seçim öncesi atmosferini değerlendirdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'nın Altındağ ilçesinde seçim çalışmaları kapsamında tarihi semt Hamamönü'nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Akşener, esnaflarla ve çevredeki vatandaşlarla samimi bir şekilde sohbet etti ve fotoğraf çektirme isteklerini kırmadı.

Akşener, seçim atmosferine ilişkin yaşanan bazı olaylara da değindi. İYİ Parti'nin Amasya İl Başkanlığı tarafından hazırlanan pankartların itirazlar üzerine kaldırılmasını eleştirerek, bu durumu "halkı kin ve nefrete sevk etmek ve tehdit etmek" gerekçesiyle anlamsız bulduğunu ifade etti. Ayrıca, seçim sürecinde yaşanan tuhaflıkların İYİ Parti'ye yönelik olduğunu ve adil bir ortamın sağlanması gerektiğini vurguladı.

Ziyaretin sonunda Akşener, BBP'nin kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun mezarını ziyaret ederek dua etti. Akşener, vatandaşlarla yaptığı sohbetlerde İYİ Parti'nin yerel seçimlerdeki hedeflerine değinirken, Etimesgut'ta oy kullanacağını öğrenen bir vatandaşa yönelik esprili bir şekilde, "Etimesgut'u mutlaka isterim. Gıcıklık olsun" dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri

Alaşehir İYİ Parti İlçe Başkanı ve yönetiminden sekiz kişi istifa etti ve CHP'ye geçti
Kişisel veriler yurt dışına aktarılıp, yurttaş güvenliği ihlal ediliyor
İktidar ile Anayasa değişikliği konusunda yan yana gelmemiz mümkün değil
AK Parti'de hükûmetin 2028'e kadar gidemeyeceği konuşuluyor
Erdoğan dışında ‘yeni politikalar üretebilen isimler olmadığı’ dillendiriliyor