Meral Akşener hakkında FETÖ soruşturması!

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında "FETÖ üyeliği" suçlaması ile soruşturma başlatıldığı ortaya çıktı. Akşener hakkında 2016 yılında başlatılan..

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında "FETÖ üyeliği" suçlaması ile soruşturma başlatıldığı ortaya çıktı. Akşener hakkında 2016 yılında başlatılan ve 3 yıldır bekletilen FETÖ soruşturmasına savcılık gizlilik kararı verdi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında FETÖ üyeliği suçlamasıyla soruşturma başlattığı ortaya çıktı. 2016 yılında başlatılan soruşturma dosyası için savcılık Mayıs ayında gizlilik kararı verdi.

“Asıl fatura sana kesilecek”

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri öncesi Konya’da yaptığı bir konuşmada İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener için “Asıl fatura sana kesilecek” ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan, “İçlerinden biri var güya hanımefendi yurt konseyinin temsilcisi ayın 15’inden sonra Başbakan olacağım dedi. Oldu mu? Şu anda senin iyi günlerin sen Erdoğan’a söylememiş olduğu sözleri söylemiş gibi yaptın, asıl fatura sana kesilecek. Be halkıma nasıl terörist derim? Bu ülkede adalet var gereken hesabı vereceksin dirsek temasında olduğun Bay Kemal vekilliğine güveniyor. Onunla ilgili çalışmaları da avukatlarımla yaptırıyorum. Seçimden sonra bir taraftan parlamento bir taraftan yargıyla işin üzerine gideceğiz, bu seçimi sırf kızgınlıkla sandık hesaplaşmasına döndürmeye çalışanlar şunu aklından çıkarmasın hesap sorulacaktır” demişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel'den Erdoğan'a anlamlı hediye: Cumhuriyet Ateşi
Özgür Özel, Erdoğan ile görüşmesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek
İYİ Parti Trabzon’da istifalar devam ediyor
Erdoğan, Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow ile bir görüşme gerçekleştirdi
Meclis Başkanı Kurtulmuş bugün DEM Parti, İYİ Parti ve Saadet Partisi'ni ziyaret edecek