Meral Akşener: Mansur Yavaş İyi Parti''den aday olmak istemiyor

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mansur Yavaş''ın, İyi Parti''den ortak aday olmak istemediğini açıkladı. Akşener, "Kendisinin bu görüşüne saygı duyduğumu söyledim, başarılar diledim" ifadelerini kullandı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, çalışanlarına FETÖ davası açılan Sözcü gazetesini ziyaret etti. Gazetecilerin sorularını da cevaplayan Akşener, Mansur Yavaş’ın Ankara Büyükşehir Belediyesi için İyi Parti’den ortak aday olmak istemediğini söyledi. Akşener, “İyi Parti adayı olarak, ortak aday olarak söylüyorum, İyi Parti adaylığını tercih etmediğini söyledi” dedi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray ve İyi Parti Genel Sekreter Cihan Paçacı, Sözcü gazetesinin Ankara bürosunu ziyaret etti.

Dava açılmasını eleştiren Akşener, “Her seçime gidilirken düşman kuvvet ilan edilir. Sözcü’ye uzun zamandır yapılan baskıyı da hep birlikte izliyoruz. Bugün özellikle Türkiye’nin de yakından bildiği bu iki yazarla ilgili ortaya konulan tavır, FETÖ mücadelesinin sulandırılması anlamı taşır” dedi.

Ziyarette gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Akşener, Mansur Yavaş’ın İyi Parti’den ortak aday olmak istemediğini söyledi.

Akşener, “Benim sizin gibi dışarıdan takip ettiğim bir durum oldu. Konuyu basına yansıyanlardan biliyorum. Fakat Sayın Yavaş ile bugün konuştum. Evet, İyi Parti adayı olarak -ortak aday olarak söylüyorum- İyi Parti adaylığını tercih etmediğini söyledi. Ben de kendisinin bu görüşüne saygı duyduğumu söyledim, başarılar diledim” diye konuştu.

Akşener, Ankara için başka bir ismin gündeme gelip gelmediğine ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ne zaman görüşecekleri sorularına ise “Bakacağız” yanıtını verdi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Hakan Fidan, Riyad'a gidiyor
Seçim Gecesi Skandallarına Bir Yenisi Daha Eklendi: AKP'li Belediye'den 100 Milyon Liralık Fatura!
AK Parti'de Erdoğan-Özel görüşmesinden kaygı duyanlar var
Salona seyirci alınmıyor
Erdoğan ile görüşmede ne konuşacak