Meral Akşener, Milletvekillerini Ordu'ya Çıkarıyor!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimlerin ardından hareketliliğe başladı. Ordu’da 25 bine yakın geçersiz oy hakkında usulsüzlük yapıldığını söyleyen Meral Akşener, bölgeye milletvekili gönderdi..

Ordu, 31 Mart belediye seçimleri sonrasında sonuçların tartışmaya yol açtığı illerden biri oldu. Ordu seçimini resmi olmayan sonuçlara göre 16 bin oyla kaybeden İYİ Parti adayı Enver Yılmaz, oyların çalındığını iddia etti.

AKŞENER, MİLLETVEKİLLERİNİ GÖNDERİYOR!


Akşener, Ordu'da yaşananlarla ilgili yeni bir açıklama yaptı. . Akşener, hedeflenen grevle demokrasiyle nasıl mücadele edileceğine ilişkin şu mesajı paylaştı. Şu ana kadar kesinleşen sonuçlara göre Ordu'da 93 bin 992 geçersiz oy olduğu söyleniyor.

Yaklaşık 25 bin oy, geçersizliğin nedeni ise oy pusulalarının çift mühürlenmesi... Ama bir şekilde; Çift mühürlü bu oyların tek ortak noktası, bir mühürün mutlaka İYİ Parti'ye ve Enver Yılmaz'a ait olmasıdır... Yeniden sayım için gerekli tüm itirazları sunduk. Süreci yakından izleyeceğim arkadaşlarım da bu akşamdan itibaren Ordu'da olacak. Herkes şunu çok iyi bilmeli ki biz İYİ Parti olarak; Milletin iradesine gölge düşürmeye çalışanlara asla boyun eğmeyeceğiz. Ordunun iradesine bu darbenin indirilmesine asla izin vermeyeceğiz. Ordulu'nun, Enver Belediye Başkanı'nın, İYİ Parti'nin hakkını kimseye vermiyoruz..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.