Meral Danış Beştaş: "Oyumuz hiç kimseye değil. Oyumuz kendimize, DEM Parti'ye"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Meral Danış Beştaş, Şile Halk Pazarı'nda halka seslenerek DEM Parti'nin Türkiye genelindeki varlığını vurguladı ve oy taleplerinin kendilerini konuşturulmamasına karşın oy verecekleri açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Meral Danış Beştaş, Şile Halk Pazarı'ndaki seçim standını ziyaret ederek halka seslendi. Beştaş, DEM Parti'nin Türkiye genelinde var olduğunu vurgulayarak, "Oyumuz kimseye değil, kendimize. DEM Parti, bu ülkenin partisidir" dedi. Medyada partilerinin konuşulduğunu belirten Beştaş, oy taleplerine karşın kendilerinin konuşturulmak istenmediğini ifade etti.

"OYUMUZ HİÇ KİMSEYE DEĞİL"

Beştaş, "Diyarbakır'dan Edirne'ye, Edirne'den, Hakkari'ye, Hakkari'den Şile'ye, İstanbul'a, İzmir'e kadar...Ve sesimizle, sözümüzle, duruşumuzla siyasetimizle kendimizi seçim meydanlarında anlatmaya çalışıyoruz. Şunu söyleyeyim: DEM Parti, bu ülkenin partisidir, Türkiye'nin partisidir."

"Hem bizim oyumuzu isteyeceksiniz hem bizi konuşturmak istemeyeceksiniz. Yok öyle bir dünya. Oyumuz hiç kimseye değil. Bu nedenle bugün 29 Mart ve bir gün sonra sandığa gidiyoruz. Çok açık bir şekilde söylüyorum: Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi İstanbul'da da DEM Parti'de buluşuyoruz. Oyumuz kendimize. Oyumuz Dem Parti'ye. Oyumuz ağaca." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İsrail, BM Güvenlik Konseyi'nin Reisi için yapılan saygı duruşuna tepki gösterdi
DEM Parti heyeti Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etti
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi Reisi için saygı duruşunda bulundu
ABD Dışişleri Bakanlığı İran için taziye mesajı yayımladı
Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi