"Meral Hanım, Demirtaş'ın kahvaltı mesajına hiç cevap vermese daha iyiydi"

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, HDP'nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın kahvaltı mesajına Meral Akşener hiç cevap vermese daha iyiydi diye yazdı

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, HDP'nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın "Eğer dışarıda olsaydım, yanıma Başak’ı alır, Meral Akşener’in evine bir sabah kahvaltıya giderdim" çıkışla ilgili, "Meral Hanım hiç cevap vermese daha iyiydi" diye yazdı.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan HDP'nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın "Eğer dışarıda olsaydım, yanıma Başak’ı alır, Meral Akşener’in evine bir sabah kahvaltıya giderdim" çıkışına Akşener’in verdiği cevapla ilgili yazdı. Karşılıklı açıklamaları köşesine taşıyan Hakan, "Meral Hanım hiç cevap vermese daha iyiydi" ifadesini kullandı.

Hakan’ın Demirtaş’ın kahvaltı çıkışının ardından Akşener’in verdiği cevaba dair yazısındaki ilgili bölüm şöyle: "Meral Hanım hiç cevap vermese daha iyiydi. Selahattin Demirtaş, “Eğer dışarıda olsaydım, yanıma Başak’ı alır, Meral Akşener’in evine bir sabah kahvaltıya giderdim” dedi. Meral Akşener’in buna cevabı şöyle oldu: "Güneydoğu’da şöyle bir gelenek var: Kan davalınız bile olsa kapınızı çaldığı zaman içeri alırsınız. Evin en yaşlısı tarafından karşılanır. Sonra kapıdan çıkıp gittikten sonra davanız devam eder. Güneydoğu’nun böyle bir özelliği var." Bu cevabı iktidara yakın olanlar, 'Bu ne sıkı fıkı bir hal böyle' diye yorumladılar. HDP çevreleri ise 'Dilinde kan kelimesini eksik etmiyor' diye yorumladılar. Pek bir işe yaramadı yani."

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Çinliler sonunda bunu da yaptı: 440 bine sıfır lüks otomobil!
Herkes Porsche yerine onu almak istiyor: Xiaomi SU7 üretimi çoğaltıyor!
Tesla küresel çapta işgücünü azaltıyor! Yüzlerce kişinin işten çıkarılacağı açıklandı
ABD'den Ford'a soruşturma açıldı! Yeni nesil otomobillerde 'ölümcül' özellik'
Türkiye'de üretilecek ilk Volkswagen'den büyük sürpriz yapıldı! Dünyada ilk kez Türkler binecek