Mercedes Benz S Serisi ve BMW 7 Serisi'ne Çinli rakip!

Otomotiv pazarına Çinli bir model daha ekleniyor. Mercedes Benz S Serisi ve BMW 7 serisine rakip olacak olan bu yeni model, şimdiden büyük ilgi gördü. Hem fiyatı hem de sunduğu lüks özellikleriyle premium segmentte iddialı bir yer edinmeyi hedefliyor.

Stelato S9'un piyasaya sürülmesi temmuz-ağustos aylarında planlanıyor ve fiyat aralığının 300.000 ila 500.000 yuan (41.400 ila 69.000 ABD Doları) olması öngörülüyor. Bu fiyat segmentinde yoğun rekabet olacak olsa da, Stelato'nun sunduğu Huawei teknolojisi ve BAIC BluePark'ın güçlü altyapısı, onu rakiplerinden ayıran önemli bir avantaj sağlayacak.

İŞTE TANITILAN YENİ MODEL

Stelato S9 sedan, Huawei ve BAIC BluePark işbirliğinin ürünü olarak 2024 Pekin Otomobil Fuarı'nda ilk kez görücüye çıktı. Bu tamamen elektrikli dev sedan, Mercedes-Benz S-Serisi ve BMW 7-Serisi gibi devlerle rekabet etmeye hazırlanıyor. İki farklı model olarak sunulan Stelato, premium segmentte uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Aracın boyutları 5160/1987/1486 mm ve etkileyici bir dingil mesafesi olan 3050 mm ile geliyor. Huawei'nin teknolojisiyle donatılan S9, tek veya çift motorlu versiyonlarda sunulacak. Tek motorlu versiyon 227 kW güç sağlarken, çift motorlu versiyon 227 kW'lık arka motoruna ek olarak 158 kW'lık bir ön motora sahip olacak.

Stelato S9'un tasarımı, Huawei'nin desteklediği Luxeed S7'den ilham alıyor ve daha iyi aerodinamik sağlamak için dijital arka aynalar ve gizli kapı kolları gibi detaylarla zenginleştiriliyor. Aracın karakterini tamamlayan göz alıcı 21 inçlik çok kollu tekerlekler bulunuyor. Siyah, beyaz, kırmızı ve altın gibi çeşitli renk seçenekleri sunulacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Range Rover almak artık hayal değil! Elektrikli Range Rover kutuplarda test edildi!
MG'nin Mayıs ayına özel kampanyasıyla ilgili müjde geldi! O modelde 150.000 TL'ye kadar destek!
Sıfıra zam gelince satışlar uçtu: İkinci el otomobil satışlarında bayram havası yaşanıyor!
Otomobil almayı düşünenler dikkat! İkinci el otomobil fiyatlarının artması bekleniyor
Mini Cooper'da büyük bir sürpriz: MINI Countryman modeli şimdi 590 bin TL indirimle satışta