Mercedesler Ferrariler Audiler Porscheler polis otomobili oldu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü suç örgütlerinden ele geçirilen 23 lüks otomobili polis otosu yaptı. Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından paylaşarak duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize suç örgütlerine karşı operasyonlar gerçekleştirildiğini ve bu operasyonlar sonucunda ele geçirilen Mercedesler Ferrariler, Audiler, Porscheler,  milyonluk lüks araçların emniyete geçirelerek polis otosu yapıldığını bildirdi.

FERRARİ POLİS OTOSU OLDU

Yerlikaya, 23 lüks otomobilin emniyete dahil edildiğini söyleyerek polis otosu olduğunu açıkladı. Kamuoyunda mahkeme sonuçlanan kadar yediemin otoparkında koruma altına bulunması gereken otomobillerin nasıl olup alelacele polis otomobili haline getirdiğini merak konusu olmuştu, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, buna açıklık getirerek araçların mahkeme kararı sonucunda emniyet geçirildiğini duyurdu.

Yerlikaya’nın paylaşımı şu şekilde:

Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bizden hep şu sözü duydunuz: Türkiye’nin Huzuru. İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün organize suç örgütlerine karşı gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar sonucu 23 araç ele geçirilmişti. Mahkeme kararınca da bu araçlar emniyetimize verildi. Artık bundan böyle bu araçlar, suç örgütlerinin değil; polisimizin emrinde, milletimizin hizmetinde olacaktır. Ülkemizin huzuru için canla başla çalışan kahraman polislerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birliğimiz, beraberliğimiz ve huzurumuz daim olsun.

Öte yandan lüks araçların arasında Ferrari, Bentley Continental GT, Land Rover, Porsche Taycan ve Audi, Volvo, Mercedes ve BMW'nin modellerinin olduğu görüldü.

Ayrıca operasyonlarda ele geçirilen araçlar genel olarak otoparklarda uzun süre bekletiliyor ya da çürümeye terk ediliyordu. Ama bu kez sonuç farklı oldu, araçlar emniyete katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ajda Pekkan, Sezen Aksu'nun Sahneye Veda Kararını Değerlendirdi: 'Tansiyonum Yükseliyor!'
Türkiye'yi Bir Hafta Boyunca Etkisi Altına Alacak Çöl Tozu Uyarısı
Dikkat! E-Devlet'te Birikmiş Paranız Olabilir! Hemen Kontrol Edin!
Ünlü Türkücü Meğer Fabrikatörmüş: Mardin'de Üretip Kilosunu 14.000 Euro'ya Satıyor!
Ünlü oyuncu kendisinden 33 yaş küçük eşiyle podyumda!