Merdan Yanardağ: Bu sözlerin ardından ortalığın ayağa kaldırıldığını gördünüz mü?

Dr. Merdan Yanardağ ve Prof. Dr. Emre Kongar 18 Dakika’da bugün; Yeni Akit gazetesi Haber Müdürü Murat Alan’ın geçtiğimiz sene söylediği "O hizaya gelmeyen apoletli generalleriniz hepsi Erdoğan'ın arkasında saf tutuyor'' sözlerini değerlendirdiler

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Dr. Merdan Yanardağ ve Prof. Dr. Emre Kongar 18 Dakika’da bugün; Yandaş Yeni Akit gazetesi Haber Müdürü Murat Alan’ın geçtiğimiz sene söylediği "O hizaya gelmeyen apoletli generalleriniz hepsi Erdoğan'ın arkasında saf tutuyor. Oynaya oynaya eşek gibi saf tutacaklar" sözlerini yorumladılar.

Yanardağ, "Siz hiç bu sözlerin ardından ortalığın ayağa kaldırıldığını gördünüz mü? Hisarcıklıoğlu'nun yanına heyeti alıp Ordu'ya gidip 'size eşek diyemezler' dediklerini duyduk mu? Ya AKP'liler, ya Genelkurmay Başkanı... Ben buradan Erdoğan'a seslenmek istiyorum. Erdoğan 'benim askerime, benim orduma diyemezsiniz' dedi. Sizin ordunuza 'eşek' dediler. Bir bananın çocuğunu severken dediği gibi değil, hayvan dediler" ifadelerini kullandı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

AK Partili adayların seçim masrafını belediye ödemiş
Bazı isimler değişiyor
Günlük kirası 25 bin TL; Allah ıslah etsin
Marmaris’te seçim zirvesi
Özgür Özel'den Erdoğan'a anlamlı hediye: Cumhuriyet Ateşi