Merdan Yanardağ Çakıcı'ya açılan soruşturmayı yorumladı: 'Devlet Bahçeli bu alanda yalnız kaldı'

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Dr. Merdan Yanardağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tehdit ve hakaretler içeren mektup gönderen organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'ya açılan soruşturmayı değerlendirdi.

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Dr. Merdan Yanardağ ve Prof. Dr. Emre Kongar 18 Dakika’da bugün; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tehdit ve hakaretler içeren mektup gönderen organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'ya açılan soruşturmayı değerlendirdi.

Yanardağ şöyle konuştu: ''Açılan soruşturmanın Erdoğan'ın bilgisi ve onayı dışında gerçekleştiğini zannetmiyorum. Dolayısıyla bu alanda Devlet Bahçeli yalnız kalmış durumda" ifadelerini kullanan Yanardağ, "Bu artık Çakıcı tartışması olmaktan çıkıp bir Devlet Bahçeli tartışması haline gelmiştir. Yani Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'nı belirleyen bir güç müdür, tayin edici bir güç müdür, devleti Devlet Bahçeli mi yönetmektedir -bürokrasiyi daha doğrusu-, yoksa AKP mi? Burada bir çatlağın olduğu görünüyor" ifadelerini kullandı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yeni bir batarya teknolojisi, elektrikli araçların menzil sorununu çözecek!
Mercedes-Benz, Apple CarPlay desteğini sonlandırıyor
Tesla Cybertruck'ın Türkiye tarihi belli oldu!
İkinci el araba alacaklar elini çabuk tutsun: Zam dalgası geliyor!
Artık herkes Mercedes-BMW-Audi yerine bunu alacak!