Merdan Yanardağ: Cemaat darbesi olsaydı beni kurşuna dizerlerdi

ABC Gazetesi, Karşı Gazete, Medyascope, Gazeteport ve Rotahaber AKP iktidarının hukuksuz girişimi ile yurt içinden erişime kapatıldı.Sitemiz, iktidarın cemaatçi darbe girişimini bahane ederek, ABC Gazetesi'nin henüz yayın...

ABC Gazetesi, Karşı Gazete, Medyascope, Gazeteport ve Rotahaber AKP iktidarının hukuksuz girişimi ile yurt içinden erişime kapatıldı.

Sitemiz, iktidarın cemaatçi darbe girişimini bahane ederek, ABC Gazetesi'nin henüz yayın hayatına başlamadığı 30 Mart 2015 tarihinde, "İstanbul 4. Sulh Ceza Hakimliği'nin 30-03-2015 tarih ve 2015/1617 sayılı kararı" gereği erişime kapatıldı.

Havuz medyasının amiral gemisi Sabah gazetesi ise söz konusu sansür girişimini "FETÖ'ye destek veren haber siteleri kapatıldı" diye haberleştirdi.

ABC Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ ise havuz medyasının bu kirli iftirasına sert şekilde cevap verdi.

"BENİ KURŞUNA DİZERLERDİ"

Cemaatin Ergenekon kumpasında tutuklanan, hapis yatan ve yaklışık 7 yıl süren yurt dışı yasağı henüz kısa bir süre önce kaldırılan Merdan Yanardağ, Sabah'a verdiği yanıtta şöyle dedi:

"Sabah gazetesi, 'darbeyi destekleyen siteler kapatıldı' demiş. Hadi oradan yandaş yobaz.. Cemaat darbesi başarılı olsaydı beni kurşuna dizerlerdi."

"ABC Gazetesi darbeyi destelediği için değil, AKP'nin bu girişimi bahane ederek kendi darbesini yaptığına dikkat çektiği için kapatıldı."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Lexus, Türkiye'de yeni modeli LBX'i tanıtımını yayınladı
En uzun menzile sahip elektrikli otomobiller listesi açıklandı!
Uygun fiyatlı lüks elektrikli otomobil mi almak istiyorsunuz? Starlight EV modeli tam size göre!
2024 Cupra Leon özellikleri ve fiyatı açıklandı!
Farklı markaların ikiz kardeşi modeller gündemde