Merdan Yanardağ: Hulusi Akar helikopterle Beşiktaş'a inebilir

TELE1 TV'deki 18 Dakika programında Merdan Yanardağ, Binali Yıldırım'ın açıklamalarına ve Erdoğan'ın Beşiktaş'a müdahale etmesine değindi. TELE TV ve ABC Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, Binali Yıldırım'ın...

TELE1 TV'deki 18 Dakika programında Merdan Yanardağ, Binali Yıldırım'ın açıklamalarına ve Erdoğan'ın Beşiktaş'a müdahale etmesine değindi. 

TELE TV ve ABC Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, Binali Yıldırım'ın açıkladığı imar affı ve emeklilere bayram ikramiyesinin seçmene yönelik 'rüşvet' olduğunu dile getirdi. AKP hükümetinin toplumu büyük bir ahlaksızlığa ve bölünmeye sürüklediğini belirten Yanardağ, ortak iyiyi tekrar yaratmanın önemini vurguladı.

Merdan Yanardağ, Erdoğan'ın Beşiktaş'ın sahaya çıkmasını istemesini de esprili bir dille "Sayın Erdoğan, Hulusi Akar'ı helikopterle Beşiktaş'a göndersin" şeklinde yorumladı. 

Merdan Yanardağ'ın açıklamaları şöyle:

"Seçmene rüşvet paketi açıklandı. Yıllardır Türkiye’de sağ siyasetten gelenler emperyalizmin tescilli işbirlikçisi olanlar, din istismarcıları merkez sağ üzerinde böyle bir uygulama kurdu. Seçmen buna alıştırıldı. Toplum ahlaksızlaştırıldı. Toplum ortak iyiyi kaybetti. Ortak bir ahlaki norm yok. Sizin hırsızlık olarak gördüğünüzü imam hatip ya da cihat parası olarak aklıyor. Sizin ahlaksızlık olarak gördüğünüz şeye doğru diyor.

TOPLUM OLMAKTAN ÇIKTIK

"Ya biz bu ülkede yeniden iyiliği toplumsallaştıracağız, ortak bir iyiyi yaratacağız. Ya da bu toplum uçurumdan yuvarlanıp gidecek. Toplum olmaktan çıktık. Bu ülkede milletin birliğini kim temsil ediyor? Parlamento mu? Hayır. Diyanet mi? Hayır. Bir cumhurbaşkanı var sürekli hakaret edip millete el sallıyor. En son da ülkenin büyük bir kısmını temsil eden ana muhalefet partisine, CHP’ye 'tezek' dedi.

ERDOĞAN BEŞİKTAŞ'A DA MÜDAHALE ETTİ

"Eğitim’de de birlik yok. Toplum paramparça eildi. Erdoğan Beşiktaş’a da müdahale etti. Hulusi Akar, Beşiktaş Dolmabahçe stadına insin bari. Madem olayları böyle çözüyorlar."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

GKN Kargo iflas bayrağını çekti: Futbol kulüplerine sponsor oluyordu!
Bedelli askerlik ücretlerine zam geliyor! Tüm tahminler dudak uçuklatıyor
'Düşman Refah operasyonunu gerçekleştirirse müzakereler durdurulur!
CHP lideri Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 10 bin liralık hediye
İran'dan İngiliz bakanın da dahil olduğu yaptırım listesi gündemde