Merdan Yanardağ: Türkiye bu karanlığı yıkıp atacak, kendi yolunu bulacak

Merdan Yanardağ ve Prof.Emre Kongar TELE1'de yayınlanan 18 Dakika programında 'baskın seçim' gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Programın açılışında Merdan Yanardağ, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP'li Özgür...

Merdan Yanardağ ve Prof.Emre Kongar TELE1'de yayınlanan 18 Dakika programında 'baskın seçim' gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
 
Programın açılışında Merdan Yanardağ, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP'li Özgür Özel'e hakeret etmesini gündeme getirdi. Yanardağ, Erdoğan'ın bu tutumuna 'Erdoğan'ın sinirleri gerilmiş, AKP'liler panik halinde' şeklinde değerlendirdi. 
 
Yanardağ, ayrıca 'baskın seçim' sonrasında adı Cumhurbaşkanı adayı olarak kulislerde dolaşan Abdullah Gül konusuna da değindi. Yanardağ, 'Bu işte eğer cemaat parmağı yoksa bir ahmaklık var demektir' dedi. 
 
Merdan Yanardağ ve Ermre Kongar, programın sonlarına doğru gündemde bomba etkisi yaratan bir habere değindi.
Mersin'de 3. sınıf öğrencilerinin kıyafetlerinin müstehçen olduğu gerekçesiyle okul müdür tarafından yasaklanması, büyük bir tepki gördü. 
 
Yanardağ, bu olayı şu sözlerle eleştirdi: 
 
"Bu nasıl bir ahlak, bu nasıl bir yaklaşım, Osmanlı'da bile bu kadar tutuculuk yoktu. Cumhuriyetin bakanı, çocuklara kendi bayramlarını zehir etmekle meşgul. Türkiye bu kafayla 21 yüzyılda da devam edemez. Dünyanın gelişmiş ülkesi olamaz.. Ama Türkiye bu karanlığa izin vermeyecek, bu nedenle TELE1 gibi TV'yi ve böyle gazeteleri destekleyin. Üzerimizdeki baskı giderek artıyor. Katkılarınız için çok teşekkür ederiz, bizi yalnız bırakmayın biz mücadeleye devam edeceğiz."
 
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Yargıtay Başkanı seçimi 33. turda da sonuçsuz kaldı
Benzin ve motorine indirim geldi
Nebahat Çehre'den korkutan haber geldi! Kalbine stent takıldı!
Türkiye'nin ikinci astronotu Atasever açıklama yaparak tarih verdi
Yöneylem Araştırma sorusu: 'Türkiye iyi yönetiliyor mu?': İktidara güven her geçen gün azalıyor