Merdan Yanardağ’dan İmamoğlu ve Kurum’a açık oturum çağrısı: "Buyursunlar gelsinler"

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'a, TELE1'de Kanal İstanbul'u tartışacakları bir açık oturum düzenleme çağrısında bulundu.

Türkiye'deki yerel seçimlere her geçen gün daha da yaklaşırken, adaylar arasındaki rekabet ve tartışmalar da artıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri, halkın büyük bir merakla beklediği ve en çok tartışılan konulardan biri olan Kanal İstanbul'un da gündemde olduğu seçimler arasında yer alıyor. TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, Prof. Dr. Emre Kongar ile birlikte sunduğu 18 Dakika programında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'a çağrıda bulunarak, ekranlarını bir açık oturum için açabileceklerini belirtti.

Merdan Yanardağ, İmamoğlu ve Kurum'un Kanal İstanbul'u halkın önünde tartışması gerektiğini vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

"Ben buradan TELE1 adına bir çağrı yapıyorum. Sayın Murat Kurum ve sayın Ekrem İmamoğlu’na. Ekrem İmamoğlu zaten böyle bir tartışmaya açık. Buyursunlar gelsinler TELE1’de biz bir açık oturum yapalım. Moderatörlüğünü de biz üstlenelim son derece tarafsız, objektif bir biçimde. Gelsinler ve tartışsınlar. Murat Kurum, gerçekten bu kenti yönetme iddiasına, kapasitesine, birikimine, gücüne sahipse arkasında merkezi iktidar olduğu halde bunu yapıp yapamayacağını göstermesi için bir fırsat, bir imkan ve bir çağrı yapıyoruz diyelim. Veyahut herhangi bir yerde yapabilirler. TELE1 stüdyosunda olması şart değil. Biz onu canlı yayınlarız."

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'a, TELE1'de Kanal İstanbul'u tartışacakları bir açık oturum düzenleme çağrısı yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Zeytinburnu Açıklarında Kaçak Sigara Operasyonu: 144,280 Paket Ele Geçirildi
Gümüşhane'de Reklamcı, Tabela Ölçüsü Almak İsterken Çatıdan Düşerek Hayatını Kaybetti
Sürücü, Ruhsatlı Tabanca İle Yakalandı: Affedilme Talebi Reddedildi!
Şanlıurfa'daki Orman Yangınına İtfaiye ve Orman Müdürlüğü Ekipleri Müdahale Ediyor
Sinan Ateş'in Eşi Ayşe Ateş: Kapılar Arkasında Cinayetim Planlanlanıyor!"