Merih Demiral'dan Değişim: Yeni İmajıyla Gündemde!

Merih Demiral, Milli Takım'ın Avusturya maçı öncesi hazırlıklarını değerlendirdi. Takımın iyi bir performans sergilediğini belirten Demiral, kendi milli formaya dönüş sürecini ve yeni imajını da paylaştı.

Merih Demiral, EURO 2024 öncesinde Milli Takım'ın Avusturya'ya karşı yapacağı maç öncesi takımın hazırlıklarını ve kendi performansını değerlendirdiği bir basın toplantısında konuştu.

Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) öncesi Avusturya ile yapacakları maç öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor. Al Ahli'de forma giyen defans oyuncusu Merih Demiral, basın toplantısında takımın durumunu değerlendirdi.

Merih, takımın Macaristan'a karşı aldığı mağlubiyete rağmen iyi bir oyun sergilediğini belirtti. Antrenmanların da iyi gittiğini ve kısa süreli hazırlık dönemlerine rağmen teknik ekibin gerekenleri yaptığını ifade etti. Yarınki Avusturya maçının önemine vurgu yaparak, rakiplerinin güçlü olduğunu ancak ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını dile getirdi.

Kendi performansıyla ilgili sorulara ise sakatlık döneminin zorluklarından bahsederek yanıt verdi. Milli takım formasından uzak kaldığı sürecin zor olduğunu ancak şimdi tekrar milli formayı giymenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Son olarak, yeni imajıyla ilgili gelen sorulara ise sakin bir şekilde yanıt verdi. Bıyık bıraktığı yeni görünümü hakkında beğenenlerin olduğunu belirtirken, kendisinin bu imajdan memnun olduğunu dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Michy Batshuayi: Fenerbahçe'den Leeds United'a Transfer Yolunda
Fenerbahçe, gelecek sezon için oldukça yoğun bir programla karşı karşıya olacak
Süper Lig'de Lider Galatasaray, Şampiyonluk İçin Kritik Haftalara Giriyor!
Mbappe, PSG'den ayrılacağını duyurdu
Bu hafta hangi maçlar var? İşte bu haftanın programı!