Merih Demiral'dan Tanju Özcan'a Teşekkür!

A Milli Futbolcu Merih Demiral, "Bozkurt" selamı verdiği heykelinin Bolu'da dikilmesi nedeniyle Başkan Tanju Özcan’a teşekkür etti. Demiral, heykelin kendisi için büyük bir onur olduğunu belirterek, yansıttığı Türklük değerlerinin sonsuza dek yaşamasını diledi.

A Milli Futbolcu Merih Demiral, "Bozkurt" selamı verdiği heykelini dikmesi dolayısıyla Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a teşekkür ederek onur duyduğunu ifade etti.

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2 Temmuz'da 2024 Avrupa Şampiyonası'nda Avusturya'yı 2-1 mağlup etti. Bu maçta iki gol atarak galibiyeti getiren ve maçın yıldızı olan Merih Demiral, gol sevinci sonrası "Bozkurt" işareti yaparak tribünleri selamladı. Bu davranışı nedeniyle UEFA tarafından 2 maç ceza alan Demiral’a, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, heykelinin kente dikileceğini duyurdu. Sözünü tutarak, Merih Demiral'ın heykelini Karaçayır Mahallesi'ndeki yeni kavşağa dikti. Heykelin açılışı bir törenle gerçekleştirildi.

Merih Demiral, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kıymetli Bolu halkı ve Sayın Başkanım Tanju Özcan, kalbi ay yıldız için atan yurttaşlarımızın bir temsili olan heykel benim için hem büyük bir onur hem de güzel ülkemin bir parçası olmanın verdiği gururun en somut ifadesidir. Yansıttığı Türklük değerlerinin sonsuza kadar yaşaması umuduyla. Teşekkürlerimle" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.