Mersin Belediyesi'nden çalışanlarına dev hizmet! Atıl otobüsler yeniden hayat buluyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, atıl durumdaki otobüsleri "Mobil Yaşam Otobüsleri"ne dönüştürerek, uzak bölgelerde görev alan personeline ev konforunu aratmayacak bir konaklama imkanı sunuyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, atıl durumdaki otobüsleri değerlendirerek "Mobil Yaşam Otobüsleri"ni hayata geçirdi. Bu özel otobüsler, özellikle uzak bölgelere giden ve günlerce süren çalışmalara katılan belediye personeline ev konforunu aratmayacak bir konaklama imkanı sunuyor.

YENİLİKÇİ TASARIM VE EKONOMİK ÇÖZÜM: ATIL OTOBÜSLERDEN MOBİL YAŞAM OTOBÜSLERİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Makine İkmal Dairesi Başkanlığı atölyelerinde kullanımdan çıkarılan eski otobüsleri "Mobil Yaşam Otobüsleri"ne dönüştürdü. Güneş panelleriyle elektrik enerjisi üretebilen otobüsler, içerisinde bulunan buzdolabı, televizyon, ısıtma ve soğutma sistemleri ile personelin konforunu ön planda tutuyor.

YOL FORMENİ: "5 YILDIZLI OTELDEN FARKSIZ"

Yol ve Asfalt Şube Müdürlüğünde görev yapan Burhan Erol, "Otobüste kısacası ne ararsanız var. 5 yıldızlı otelden hiçbir farkımız yok. Rahatız, sabah dinç kalkıyoruz. İşimizin aksamaması için genelde bu tür işlerde burada kalıyoruz." dedi.

BELEDİYE PERSONELİ: "EV GİBİ, BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Büyükşehir Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı'nda görev yapan Aydın Güngör, "Mobil Yaşam Otobüsümüz çok güzel. Hem ekonomik hem de rahatlık açısından çok güzel. Duşu, lavabosu var. Rahatlık ve konfor konusunda da güzel. Başkanımızdan Allah razı olsun. Bize güzel bir hizmet örneği verdi." şeklinde konuştu.

ÇALIŞMA SAATLERİNDE RAHATLIK: "YORGUNLUK DAHA AZ"

Yol Yapım ve Bakım Dairesi Başkanlığında çalışan personel Ahmet Kadir Çalık, "İçerisinde yatağımız, banyomuz, lavabomuz, koltuklarımız var. Buzdolabından tutun da ısıtma sistemine, televizyonumuza kadar her şeyi temin etmişler. Burası bir evi aratmıyor. Ev gibi diyebilirim. Başkanımız Vahap Seçer'e çok teşekkür ederiz." dedi.

Önceki Süreç: "Uzun Mesafeler, Gün İçinde Gelip Gidiyorduk"

Ahmet Kadir Çalık, önceki süreçte uzun mesafeler için gün içinde gelip gitmelerinin zor olduğunu belirterek, "Şu an bu otobüsle beraber hem burada planımızı önceden yapabiliyoruz. Asfaltımızı daha önceden serebiliyoruz, yetişebiliyoruz. Çok memnunuz, her şeyi düşünmüşler." ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Yerel Gündem Haberleri

Ankara’da korkunç kaza: Vinç halatı koptu, baba ve oğul hayatını kaybetti
Keçiören Belediyesi’nin, TÜGVA’nın ardından Yeni Dünya Vakfı’na da ayrıcalık sağladığı ortaya çıktı
ABB duyurdu: Dün başladı ve 21 Mayıs’a kadar devam edecek: Herkese ücretsiz!
ABB, Başkenti turizm merkezine çeviriyor: Yavaş'ın ücretsiz hizmet çağırısı ile herkes akın etti!
ABB Ankara'da sıkça yaşanan su kesintilerine köklü bir çözüm getiriyor: Artık sürekli kesilmeyecek!