Mersin polisinden FETÖ'nün öğrenci yapılanmasına operasyon: 13 gözaltı

Mersin merkezli düzenlenen operasyonda, FETÖ'nün öğrenci yapılanmasına yönelik 13 şüpheli gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Adana ve Elazığ'da eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirdi.

Mersin merkezli düzenlenen operasyonda, FETÖ'nün öğrenci yapılanmasına yönelik 13 şüpheli gözaltına alındı. Eş zamanlı operasyonlar, Adana ve Elazığ'da da gerçekleştirildi.

Mersin merkezli olarak gerçekleştirilen bir operasyonda, FETÖ'nün öğrenci yapılanmasına yönelik 13 şüpheli gözaltına alındı. 

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma çerçevesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin bu kapsamda yoğun bir çalışma yürüttüğü belirtildi. 

Ekipler, şüphelilerin yakalanmasına yönelik olarak Mersin'in yanı sıra Adana ve Elazığ'da tespit edilen adreslere eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Bu operasyonlar sonucunda 13 kişi yakalandı. 

Gözaltına alınan 13 zanlıdan 2'sinin emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldığı bildirildi. Diğer şüphelilerin ise işlemleri devam ediyor. Operasyonun, FETÖ ile bağlantılı faaliyetlerin önlenmesine yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildiği kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.