Mersin toprak kaydı: İş makinesi kazasında bir işçi hayatını kaybetti

Ormanlık alanda yaşanan bir toprak kayması sonucu iş makinesi devrilerek, evli ve iki çocuk babası işçi Mustafa Söğüt hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edilirken, konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ormanlık bir alanda meydana gelen olay, ilçenin kuzeybatısında gerçekleşti. Evli ve iki çocuk babası olan iş makinesi operatörü Mustafa Söğüt, ormanda yol yapımı için görevlendirildi ve çalışmaya başladı.

Ancak, Söğüt'ün çalıştığı bölgede bir toprak kayması meydana geldi. Bu kayma sonucunda iş makinesi devrildi ve Söğüt, kepçenin altında kalarak hayatını kaybetti. Olayın ardından sağlık ekipleri ve jandarma ihbar üzerine olay yerine sevk edildi.

Ekiplerin titiz çalışmaları sonucunda, Söğüt'ün cansız bedeni iş makinesinin altından çıkarıldı ve yapılan incelemelerde yaşamını yitirdiği tespit edildi. Söğüt'ün cenazesi, Anamur Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yetkililer, konuyla ilgili detaylı bir soruşturma başlatırken, olay yerinde yapılan inceleme çalışmaları devam etti. Söğüt'ün ailesi ve yakın çevresi, acı haberle derin bir üzüntü yaşarken, çevredeki vatandaşlar da bu talihsiz olayın yankılarıyla sarsıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Özel Güvenlik 109. Temel Eğitim ve 85. Yenileme Eğitimi Sınavı tarihi: ÖGS ne zaman?
Reddedilen vize ücretinizi geri almanızın yöntemi
B sınıfı ehliyeti olanlara İŞKUR’dan 25 Bin TL maaş müjdesi
2024 Arefe günü ne zaman?
9. Yargı Paketi ne zaman yürürlüğe girecek?