Mersin Yenişehir'de ambulans ile otomobil çarpıştı: 1’i ağır olmak üzere 7 yaralı

Mersin'in Yenişehir ilçesinde yaşanan trafik kazasında, ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu 1'i ağır olmak üzere 7 kişi yaralandı. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

Mersin'in Yenişehir ilçesinde üzücü bir trafik kazası meydana geldi. Meydana gelen trafik kazasında, hasta taşıyan bir ambulans ile bir otomobilin çarpıştı. Çarpışma sonucunda 1'i ağır olmak üzere toplam 7 kişi yaralandı. Kaza, 34. cadde ile 13'üncü caddenin kesiştiği kavşakta gerçekleşti.

Olayda, Özel Mersin Akademi Hastanesi'ne ait plakalı ambulans ile Hyundai marka otomobilin çarpışması sonucu ambulans direğe vurarak devrildi. Kazada, araçlarda bulunan 3 sağlık personeli dahil toplam 7 kişi yaralandı. Olay yerine hemen sağlık ekibi ve polis ekipleri geldi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar en yakın hastaneye sevk edildi. Polis ekipleri de kazaya ilişkin incelemelerde bulundu.

Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılmalarının ardından tedavi altına alındı. Kazada ambulansta hasta olarak bulunan Hülya K.'nin durumunun ağır olduğu belirtildi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Hakkari-Çukurca karayolu ulaşıma kapandı: Dev kayalar yolu kapattı
Taksim Gezi Parkı'nda Kadının Üzerine Ağaç Dalı Düştü: Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Alaplı'da Telefon Dükkanına Hırsızlık: 3 Tutuklama
Kilis'te baba vahşeti: Suriyeli Yusuf, Eşini ve 3 çocuğunu boğarak öldürdü ve
Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 kişi yaşamını yitirdi