Mersin'de drift yapan sürücüye dudak uçuklatan ceza

"Mersin Yenişehir ilçesinde otoparkta drift yapan sürücüye ceza kesildi! Sosyal medyada paylaşılan görüntüler sonrasında ilgili kurumlar harekete geçti. Sürücüye 33 bin 739 TL para cezası ve 2 aylık ehliyetine el konulması kararı verildi.

Mersin'de, Yenişehir ilçesinde bir otoparkta drift yapan bir sürücüye para cezası kesildi. H.E.Ç. adlı sürücü, aracıyla otoparkta drift yaparken cep telefonu kamerasıyla görüntülendi ve bu görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Sosyal medyadaki paylaşımların ardından il emniyet müdürlüğü trafik şube müdürlüğü ekipleri harekete geçti ve sürücüye ulaştı. Sürücüye drift yapmak ve sürücü belgelerini yanında bulundurmamaktan 33 bin 739 TL ceza kesildi. Ayrıca sürücünün ehliyetine 2 ay süreyle el konulduğu belirtildi.

Bu olay, Mersin'in Yenişehir ilçesinde bir otoparkta gerçekleşti. H.E.Ç. adlı sürücü, aracıyla otopark alanında drift yaparken çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerin ardından, Mersin il emniyet müdürlüğü trafik şube müdürlüğü ekipleri olaya müdahale etti ve sürücüye ulaştı. Yapılan inceleme sonucunda sürücüye drift yapmaktan ve sürücü belgelerini yanında bulundurmamaktan toplamda 33 bin 739 TL ceza kesildi. Ayrıca sürücünün ehliyetine 2 ay süreyle el konulduğu açıklandı.

Olayla ilgili olarak, Mersin'in Yenişehir ilçesindeki bir otoparkta meydana gelen drift olayı sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Sürücünün aracıyla sergilediği tehlikeli hareketler, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı. Paylaşımların hemen ardından ilgili kurumlar harekete geçerek sürücüye ceza kesildi ve ehliyetine el konuldu. Bu tür tehlikeli sürüş davranışlarının ciddi cezaları beraberinde getirdiği vurgulanırken, toplumda trafik kurallarına saygı konusunda bilincin arttırılması gerektiği önemle vurgulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Japonya Türkiye'yi uyardı: THY'de bir Rolex çetesi kurmuşlar!
Zehir Tacirlerine Büyük Darbe: 20 İlde Operasyonlarla 366 Şüpheli Yakalandı!
Türkiye'deki 5 Büyük Yabancı Özel Okula Milyonlarca Ceza Yağdı!
TÜGVA ve Ensar Vakfı ile imzalanan protokolleri feshedildi!
Kaçak Elektrik Kullanarak Bitcoin Üretimi Yapanlar Gözaltına Alındı!