Mersin’de kayıp kızdan 5 gündür haber yok

Mersin'de annesiyle tartıştıktan sonra evden ayrılan 17 yaşındaki kızdan haber yok! Mersin'de kayboldu. 5 gündür haber alınamıyor. Mersin'de kaybolan kızın başına ne geldiği bilinmiyor! Son dakika haberi..

Mersin'de annesiyle 5 gün süren tartışmanın ardından evden ayrılan 17 yaşındaki kızdan haber alınamadı. Alınan bilgiye göre, açık spor salonunda eğitim gören 17 yaşındaki Hilal Ece T., pazartesi günü eve geldikten sonra cep telefonundaki mesajlar nedeniyle annesi Emine T. ile tartıştı. Annesinin cep telefonunu alıp odasına gönderen çocuk, kimsenin haberi olmadan evden çıktı. Emin T. Sabah uyandığında kızının evde olmadığını fark etti. Çevrede yaptığı aramalara rağmen kızını bulamayınca, eşiyle birlikte polise kayıp ihbarında bulundu.

MERSİN'DE KAYIP KIZ ARANIYOR

Kızının bir an önce bulunmasını isteyen Emine T., olaydan önce kızıyla tartıştığını, cep telefonunu alıp daha sakin konuşabilmesi için kızını odasına gönderdiğini söyledi. Emine T., kızının da dikiş nakış kursuna gittiğini belirterek, şöyle konuştu: "Telefonu açtıktan sonra benimle konuşmak istedi ama dinlemedim. Sakinleşince onu okula gönderdim. konuşmak için onun odası. Sabah uyandığımda evde göremeyince her yere baktım. Bulamayınca eşime haber verdim. Eşim işe gittiğinde sabah erkenden evdeydi. "Telefonu bende olduğu için telefonu açmadan gitti."

"Onun kokusunu özledim." Emine T., "Nerede olduğu konusunda endişeleniyorum" dedi. olup olmadığı ve hayatta olup olmadığı. Yaşasın, sadece bana geri dön. O benim kızım, çocuğum. Yaşadığım sürece başımın tacı, ruhumun kalbi olacak. Onun kokusunu özlüyorum. Ev bana yaklaşıyor. Onsuz yaşayamam, bunu biliyor. Evin tek kızıdır. Beni nasıl duymaz? Hiç "Annemin sesime ihtiyacı var" demiyor mu? Onu ara ve nerede olduğunu, iyi olup olmadığını, gelip gelmeyeceğini söyle. Onları tanıyalım. "Beni mutlaka bir yere yönlendirmesini istiyorum" dedi.

Kızının tartışmasından dolayı kusura bakmayın, anne Emine T. kızını eve çağırarak şöyle dedi: "Benim sesimi duysun, gelenleri duysun. . benim sesime."

Emine T vatandaşlarla konuşuyor. "Kim bizi görürse bize ulaşsın, yardım etsin, uzansın Allah aşkına" Kızım duymasa bile duyan duysun. o ve onu görenler bizi bir lige çıkarıyor" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.